Eskobar Tek sebebi neydi biliyomusun “çevre baskısı”

İste tamda bana bunu yapiyorlar suan ama bitti yazacaktim daha bebis uyandi devam edicem

Eskobar Gercekten bende kendime sordum cok, acelemi ediyorum,acaba benmi soyledigi lafi yanlis anladim, ama yok yani degil olmuyor. Bi adam dusun kusana kadar icince baska birine donusuyor, normalde nekadar ılimlı iyi sakin biri icince canavar oluyor. Artik gercekten o halinden korkmaya baslamistim ayni evin icerisinde. Suan dava acildi ictigi zaman tehditlere basladı dusun artik neler yasatiyor uzaktan bile. Senin yasadiklarin dusuncelerin bak canli ornek. Yarın benim cocugumda aynisini dusunmeyecekmi yasamayacakmi neden yasatayimki

Goat lakin bir konuyuda atlamamanı tavsiye ederim nasılki sigara bağımlılıksa buda öyle bişey artık bağımlısı olmuş hani içmemek dur demek gerçekten zor bu kuyudan çıkması kurtulması ciddi bir emek ister hani iradesine sahip çıksın demesi gerçekten zor içmeyince hak veriyor ve pamuk gibi oluyor demişsin bu tamda bi bağımlının yapabileceği şeyler
    Mesela onu bu kuyudan çıkarabilmenin yoluna baktınmı için rahatmı cevabı kendine verince kimsenin sana baskı yapmasına izin verme
    Sarhoşken bebğine öyle demiş ayık kafayla bu lafı takmayabilir ben öyle birimiyim diyebilir ama sarhoşken yapma şansıda var yani yok değil hangimiz sarhoş bi insana güvenirizki balkondan kendini atmayacağının garantisi varmıki başkasını olmasın
    Sarhoş adamın başını beklemesi ömrün boyunca lohusa olmak gibi bence ne gece belli ne gündüz
    Destek verebiliyorsan alabiliyorsa denedinizmi ne bileyim kolay değil bırakmak bıraktırmak bir iki yudum diye başlar farkına varmaz yuvasının yıkılmasına kadar gider
    Yön bulmuyorsa çekilecek dert asla değil diken üstü yaşamak kimse için kolay değil zor ama imkansız değil istediği zaman herşeyi yapabilir başarabilir ama en büyük etken istemesi
    Ya bide bu adamı yolundan çevirmeye çalışırken gitmiş adamın köpeği olmuş ay bi yandanda komik gerçekten😅
    Hani adamın yuvasını kurtarmaya çalışırken kendi yuvasından oluyor büyü falan yapılmış olması lazım yani başka bi insan ne düşünebilirki ne gibi bir çekincesi çıkarı var bu işten çok saçma

Goat o kadar haklsiin ki çevren bugün sana alttan al der. Yarın iyi bir konuma gelip rezil olmayınca da iyi yaptın kız helal olsun ben cesaret edemezdim der. Seni kırmaya çalışıyorlar yapma düşürme kendini senin ne bir suçun var nede eksiğin kocan düşünsün ben ne bok yedim de yuvami yıktım diye

Eskobar kendisi bagimliligin farkina vardi, ilk baslar gidip tedavi olurum hastanede yatarim gerekirse dedi ama sonuc ne aksamina yine hep icti. Randevu dahi almistim her defa biseyi bahane etti yok isim yogun yok toplanti var bi ton bahane. Birakacak insan yani bize deger veren insan simdiye icraate gecmisti buna icmek cazip geldi o yuzden bukadar kati dusunuyorum artık kararim ondan net

HurremSultan onu uste cikarmak icin ellerinden geleni yapiyorlar boyle ahmaklik olamaz, kabul edin durumunu iste neyi savunuyorlar. İclerinden biri bide dedi sen neye kime guveniyosun bukadar cabuk bu karari verdin pis zihniyetliler

Goat size değer vermediğini düşünmüyorum sen daha iyi bilirsin tabikide söylediğim gibi yaptığı şeyler beklenmedik şeyler değil tamda şuanda düştüğü bataklıkla alakalı
            Çıkmazsa olmaz gerçekten de
            Sen pişman olacağın şeyler yapma vicdanın rahat olsun senin küçücük bir bebeğin var ahh bitanem neler atlattık yaa 😞
            İnşallah bunuda atlatacağız sen herşeyin en iyisini bilirsin
            Duşarıdan kimsenin bişey demeye hakkı yok
            Yük büyük karar büyük kimsenin çekeceği veyahutta çekemeyeceği sıkıntıları üstlenmene gerek yok eğer çok meraklılarsa söyle eşine bi oda versinler ihtiyacı olacak

• Goat bunu yanıtladı.

Goat Allah’ın belaları ya pislikler sinirlendim şimdi bak muameleye bak ya

• Goat bunu yanıtladı.

Goat şaşırarak okudum inan ki.. Allah akıl fikir versin eşine, inşallah bir önce aklı başına gelir, ama şunu fark ettim bu evliliği bitirmişsin gibime geldi , bir evliliği yıkmak kolay değil , eğer düzeleceğine inanıyorsan bir şans verebilirsin ama yok devam edeceğini düşünüyorsan bırak gitsin

Eskobar en sinir bozanida o iste. Kadına kızamı gitmis onlarlamı basmisimki boyle abartmisim. Gercekten artik baktim benim gibi dusunen yok laf anlatmayi biraktim. Kac gundur stres icindeyim cocugum bile etkilendi ya anliyor sanki huzursuz devamlı artık ne yaparsa gercekten yapsin benden bukadardı

Ask_hosmus yok canım gercekten artık yoruldum. Şu iki ayda ömrümü yedi yemin olsun cocuk bile beni boyle yormadı. Sadece cocuga baktikca uzuluyorum, ona duzgun bir baba veremedim diye ama yapacakta bisey yok sırf babasız kalmasın diyede oglumun agzına alkol sisesini dayamaya calisan birinin zerre faydası olmaz. Suan ickiyi biraksa eski haline gelse ben yine guvenmemki yarin baska arkadasi cikar iki ağlasır otur icelim yine aynı. O sarhos oldugu geceler yemin ederim telefonu cebimden ayirmadım oyle korkunc hale geliyordu

@Goat işin zor Allah yardımcın olsun. Sarhoş insanı idare etmek kdar zor bişey yok..ailesi oğullarının durumuna ne diyor. Yardımcı olmayacaklarmı tedavi vs için

• Goat bunu yanıtladı.

Bubenimoykumm hastaneye yatmasını falan istemiyorlarmiş bagımlı degilmis o ben uyduruyormusum, isterse birakirmis, ben onu dusunmedigim icin hastaneye yat demisim, hastanede bir cok ilac verilecekmis ilaclarda içe içe organlarına zarar verecekmiş agir ilaclarmis, sonuc olarak cocukları alkolik degil bu benim uydurmam.

Goat senin mücadelen bayağı çetin kardeşim Allah sana hz. eyüp peygamber sabrı versin ve gerçekten sana doğru bir yol çıkarsın inşallah.

• Goat bunu yanıtladı.

@Goat Çok akıllı ve bilinçli bir kadınsınız, paylaşımlarınızı görüyordum genel olarak. Boşanıp boşanmama önerisinde bulunamam , fakat doğru kararı verecek irade ve gücündesiniz ve arkasında durabilirsiniz. Önce bebeğiniz ve kendi sağlığınızı düşünün sadece, gerisi bir şekilde kolay.
                            Siz zaten güçlüsünüz ama aileniz de sizinleyse harika olacak hayatınız inşallah bebeğiniz ve sizin için 🫂

Mommy12 ailem cok sukur her fikrime saygi duyuyor. İster yanimiza gelin ister ayri duzen kuralım hangisini istersen nasil rahat edeceksen dediler o yonden kafam cok rahat. Sadece biraz yorgunum zihin olarak okadar yoksa gecip gidecek hepsi

Goat Allah yardımcınız olsun. İçiniz en kısa sürede ferahlar inşallah. Ne mutlu ailenize de size de. Yapacağınızı yapmışsınız ve eminim doğru olan budur. Bundan sonra siz kendi sağlığınızı ihmal etmeyin. Mutlu ve sağlıklı anne aynı oranda mutlu ve huzurlu bebek 🩷

• Goat bunu yanıtladı.