BlackandBlack @Escobar @Medusa ilk basta tamam bende uzuldum yaptigini dogru buldum ama gun gectikce haksiz oldugunu anlamaya basladim ne var bunda. Sebebide su adam tamam hata yapmistir ama sonra barismak icin caba gostermis. Ne olmus iciyorsa goat kendiside alkol kullanan biriydi oyle okumustum yorumlarinda simdi adam icincemi suclu oldu ozaman kendisi neden iciyordu. Madem bu sebeple evlilik bitebiliyo kocasida bunu biraksaydi. Daha sonrasinda dediklerinden de aileden simarik yetistigini anladim ondan artik fikirlerimiz uyusmadi ben gordugumu pat diye yuzune diyen insanim. Bekarken daha arabasi varmis kocasindan ayriliyo ailesi sadece bi kisi icin koca evi satin almaya kalkiyo. Bunlar bana hep simariklik geldi. O yuzdende kocasina sans vermiyo iste ozaman her icen bosansin komik degilmi mantiklimi geliyo bu hareket gercekten sizlere. Adam icer eder barismaya caba gostermez ozaman sonuna kadar tamam goat hakli birakip gitsin ama cocuk varken sudan sebepten ayrilmak cocuga zarar.

saklihan Adam icer eder barismaya caba gostermez ozaman sonuna kadar tamam goat hakli birakip gitsin

Sen bişeyleri yanlış anlamışsın kız zaten adam hala içiyor ve çaba sarfetmiyor demiş ağzıyla içmek başka götüyle içmek başka ne yapsın yakışıklı diye ayyaş adamın sidiğinimi temizlesin
    Sana laf anlatılmaz en iyisi konuş konuş dur hiçbişey anlamazsın sen

saklihan Saydığın bu sebepler senin ona saldırganca davranmanı haklı çıkarmıyor. Kadının yaşadığı şeyler senin için tolere edilebilir şeyler olabilir ama onun için değil demek ki. Ayrı evde yaşayacak diye bile çıldırmışsın, ki bu seni hiç ilgilendirmez. Alkol içmek ile alkolik olup götü başı dağıtmak arasında dağlar kadar fark var. Çocuğunu da en iyi annesi düşünür, sen merak etme.
    Kadını rahat bırak

Hakinizda hayirlisi olsun. Yazmamin tek nedeni bir destekci olmam. ( Cok duydum sudan sebeblerle bosanan insanlari, sevgim bitti diyip cekip giden erkekleri). Alkol dunyanin butun kotuluklerini bir ailenin yikilmasina neden oluyor. Cesaretinden dolayi seni tebrik ederim. Cok mutlu ol cocugunla beraber. Hep guzel gunlerin olsun. Ailene de helal olsun nasil
    Sen cocugunun gelecegini mutlulugunu dusunuyorsan onlarda senin mutlulugunu dusunmus ne mutlu sanaaaaaaa imrenecek bir ailen var❤️

@Goat eşimle bı sorunum gayet iyi bı ilişkimiz var. Demek istedigim şu ben eşimle iyiyken bile oh ne güzel bı başına eve çıkmış diyerek kıskançlık veya özenme gibi bı durumum olmadığını söylemek istiyorum. Buna rağmen sen ayrı evde oğlunla yeni düzen kuracağını söyleyince bana bı ferahlama geldi nedense. Allah göstermesin ben boşanmak zorunda kalsam ayrı eve çıkamam ailemle yaşamak zorunda kalırım maddi durumumuz bunu gerektirir çünkü. Şöyle bı düşününce bile ruhum daraldi. Kötü oldukları için değil aksina üzerine titrerler ama tüm düzemin gittiğini dusundum de. Allah’ım gostermesin. Sanada yeni yuvanda oğlunla çok güzel günler diliyorum umarım çabucak atlatıp duzeninize huzurunuza kavuşursunuz 🙏

• Goat bunu yanıtladı.

saklihan Pardon da ben senden akıl istediğimi hatırlamıyorum. Benim aklım var çok şükür o bana yeter bir başkasının aklına ihtiyacım yok. Senin düşüncelerini onaylamadığım için mi ukala oldum gerçekten komik olma. Sen en baştan beri evet haklısın gibi gibi gibi konuştun, şimdi eski eşim benim yüzümden mi alkolik oldu ne güzelmiş sen ne yiyip içiyorsun anında böyle değiştin anlamadım. Çokta önemli değil benim için ne düşünürsen düşünde böyle davranışlar çok sağlıklı değil. Bence sen bu postu görmezden gel geç, benim böyle sürekli tartışır gibi konuşmam tarzım değil tamam.

saklihan Ne olmus iciyorsa goat kendiside alkol kullanan biriydi oyle okumustum yorumlarinda simdi adam icincemi suclu oldu ozaman kendisi neden iciyordu. Madem bu sebeple evlilik bitebiliyo kocasida bunu biraksaydi.

Sana cevap vermekten yoruldum sen bıkmadın. Evet bende alkol kullanıyorum ama edebimle içiyorum kararında içiyorum ve bakıyorum fazla kaçacak kendime dur demeyi biliyorum. Ben alkol kullanan birini sırf kullandığı için bırakmadım. Ama artık sana cevap vermeme kararı aldım çünkü yoruyorsun.

Medusa Ne yalan söyleyim son yorumlarından sonra bende düşünmeye başladım. Çocuğu neden ameliyat ettirdim diye bana çıkışan biri vardı adını unuttum konuşma tarzı aynı geldi.

zuku Çok teşekkür ederim gerçekten iyiki varlar, ellerinden ne geliyorsa fazlasıyla yapıyorlar ve tek kelime etmeden sırf üzülmeyim diye konuyu dahi açmıyorlar. Tek dedikleri sen mutlu olacaksın ki çocuğun mutlu olsun mutlu yetişsin.

anonim9 Mutluluğunuz hiç bozulmasın insallah.
            Teşekkür ederim artık sadece oğlum için ne yapacaksam yapacağım. Tek dayanağım o artık, iyikide var iyikide olmuş. Elimden ne gelirse yeni hayatımdan hep çabalayıp onu güzel yetiştireceğim. Şuanlık daha küçük bana ihtiyacü var ama bir süre sonra işimede geri dönünce yavas yavaş düzene girer herşey.

Goat Boşverrr canım hiç takılma. Bazı karakterler olur güçlü kadınları sevmezler, ayakları yere bassın istemezler. Ah vah yapıp ağlamadın susup oturmadın ondan. Karşısındakinide kendileri gibi olsun isterler ama karşısında dik duran görünce böyle saçmalar. Sonradan sana tutumunun değişmeside bundan bence.

Mommy12 Dimi öyle biri vardı kadın çocuğunu düşünüp ameliyat neden ettirdi diye demediğini bırakmamıştı cahil yapmıştı 😁 muhtemelen o evet iyi hatırladın geçici askı aldıysa ancak süresi dolmuştur geldi yine hırslanıyor

saklihan insan sınanmadığı acı hakkinda ne güzel konuşuyor değil mi?
              Umarım başına gelmez de bu konu burda kalır aksi halde goat kadar güçlü olucagini çocuklarına güzel bir gelecek vereceğini hiç sanmıyorum bu kafa yapısı ile.
              Ayyaş bir baba ile büyümesi babasız büyümesinden daha iyi çünkü değil mi?

Goat yawrum benim bizim de ilk disimiz böyle çok zor olumustu o kadar kötü geçmişti ki bağışıklığı düştüğü için gözü enfeksiyon kapmisti birde tek çocuktu o kadar dikkat etmeme rağmen defalarca doktora götürdüm özel devlet ilk dişlerimiz bizi çok zorlamisti ateşi dusmuyordu ay Allah’ım en kötü hastaliklari dış olsun insallah

• Goat bunu yanıtladı.

BlackandBlack Evet Copper di ismi hususi baktım yanılmayayım diye. Neden uğraşır bir insan tanımadığı bir insana. İyi dilekler dilemekten başka ne yapabiliriz ki. İnsanlar bu kadar kötü olmamalı, kadın zaten evladı için üzgün. Kendisi de sağlık ile ilgili süreçler yaşadı. Biz kadınlar olarak ona sadece destek olabiliriz, dua edebiliriz. Allah kötü kalpli insanlardan korusun hakikaten nefret ediyorum böyle zihniyetlerden.

Mommy12 yazı stili bile aynı İngilizce klavye ve yazma stilindeki soğukluk, nefretli söylemler. Burda sessiz kullanıcıyımdır genelde ama analizlerim doğru çıkar.