Goat ya bebeğim takma Allah aşkına boş insan işte ne diye umursayıp takıyorsun sen yoluna bak ❤️
Boşanıyorum
nilsu hayır yani insan görmediği bir insana nasıl bu kadar kin tutar anlamış değilim
Goat işte enerjini düşürdüğü için görmemek daha iyi
Goat bunu düşünüpte üzülme canım rabbim herkesin kalbine göre versin gerçekten cocugunla mutlu huzurlu yuvan olsun 💐
melaykeeee beliki başka işi yok.
saklihan ben burada sorun yaşayan herkes yazıyorum sevdiğim insanları durumlarını merak ediyorum. Sende sevdiğim kişiler arasında idin. Aynı sorunu sen yasasan emin ol sana da defalarca sorardım. Ama malesef ki kaliteni belli ettin. Umarım bundan sonra hayatının hiçbir kısmında kimseye bu kadar kin tutmassin. Hastalık çünkü bu…
Goat boşver artık hiç takma onu geldi geçti gittii 👌🏻 sen düzeninde bebeği ile mutlu ol🥰 hem bı ikinci evin ilk evinde beğenmediğin ne varsa şimdi tecrubelisin tık tık beğendiklerini alırsın yavaş yavaş 🥰🥰🥰 arada sıkışırsan yardım işte bayilirz dekorasyon postlarina🤗🤭🤭🤭
Üzme de kenini artık yeni bir hayat ohhh ne rahat😁😁
sizlerrrrrr cokkkkkk iyisinizdeee bana … atiyosunuz. Burda kimse kimsenin yorumuna karisamaz isteyen istedigini der soyler bendee kimseye ne kufur ettim ne hakaret ettim he siz oyle algiladiysaniz sizin sorununuz. Ben burda neysem cevremdeki kisilerede oyleyim ne dusunursem yuzune derim acikca ne dusunursem soylerim kimsede karisamaz.biriniz goata takti demis evet taktim burda kimse kimseye bilmislik taslayamaz bi baskasi fikir veriyosa gidip uygular soylenigini onaylar ustune ustune gitmez iste herkes cocuk sahibi olmamali bosuna dememisler cahilce git cocugu kestir ondan sonra iki simariklik yap ne o koca iciyo diye cocugu babasiz birak git bosan benim derdim cocuk banane goattan cokta fifi ama o gozu kor olmusca hic kimsenin dedigini onemseyip halen burnunun dikine gidip cocugu yakicak siz acimiyomusuz o cocuga daha kundakta babasiz olucak. Sunuda soyliyim evet taktimmida takarim hakli olunan bi konuda sonuna kadar hirs yaparim ben her sozumde hakliyim o degil
saklihan herkez fikrini beyan edebilir ama burası öyle bir platform değil.
İnsanların yüzüne de bazi şeyler söylenmez, söylenmemeli…
Senin sorunun bu zaten bir laf vardır bilir misin
Her doğru her yerde söylenmez diye…
Birde çok doğru yere deginmissin herkez anne olmamalı.
Coolness çıldırıyorum yaaa ruh hastası resmen
HurremSultan kimse kimseye bilmişlik taslayamaz diyor sonra da dönüp verilen fikirleri uygulayacaksınız diyor 🤣🤣🤣
Coolness bayilajammm ya
HurremSultan dur bayılma şimdi 😂
perimasali802_ kocam yok demi burda bayilsam tutamaz😂😂