saklihan ben burada sorun yaşayan herkes yazıyorum sevdiğim insanları durumlarını merak ediyorum. Sende sevdiğim kişiler arasında idin. Aynı sorunu sen yasasan emin ol sana da defalarca sorardım. Ama malesef ki kaliteni belli ettin. Umarım bundan sonra hayatının hiçbir kısmında kimseye bu kadar kin tutmassin. Hastalık çünkü bu…

Goat boşver artık hiç takma onu geldi geçti gittii 👌🏻 sen düzeninde bebeği ile mutlu ol🥰 hem bı ikinci evin ilk evinde beğenmediğin ne varsa şimdi tecrubelisin tık tık beğendiklerini alırsın yavaş yavaş 🥰🥰🥰 arada sıkışırsan yardım işte bayilirz dekorasyon postlarina🤗🤭🤭🤭
Üzme de kenini artık yeni bir hayat ohhh ne rahat😁😁

sizlerrrrrr cokkkkkk iyisinizdeee bana … atiyosunuz. Burda kimse kimsenin yorumuna karisamaz isteyen istedigini der soyler bendee kimseye ne kufur ettim ne hakaret ettim he siz oyle algiladiysaniz sizin sorununuz. Ben burda neysem cevremdeki kisilerede oyleyim ne dusunursem yuzune derim acikca ne dusunursem soylerim kimsede karisamaz.biriniz goata takti demis evet taktim burda kimse kimseye bilmislik taslayamaz bi baskasi fikir veriyosa gidip uygular soylenigini onaylar ustune ustune gitmez iste herkes cocuk sahibi olmamali bosuna dememisler cahilce git cocugu kestir ondan sonra iki simariklik yap ne o koca iciyo diye cocugu babasiz birak git bosan benim derdim cocuk banane goattan cokta fifi ama o gozu kor olmusca hic kimsenin dedigini onemseyip halen burnunun dikine gidip cocugu yakicak siz acimiyomusuz o cocuga daha kundakta babasiz olucak. Sunuda soyliyim evet taktimmida takarim hakli olunan bi konuda sonuna kadar hirs yaparim ben her sozumde hakliyim o degil

saklihan herkez fikrini beyan edebilir ama burası öyle bir platform değil.
    İnsanların yüzüne de bazi şeyler söylenmez, söylenmemeli…
    Senin sorunun bu zaten bir laf vardır bilir misin
    Her doğru her yerde söylenmez diye…
    Birde çok doğru yere deginmissin herkez anne olmamalı.

saklihan burda kimse kimseye bilmislik taslayamaz bi baskasi fikir veriyosa gidip uygular soylenigini onaylar ustune ustune gitmez

Aynı cümlede çookkkkk farklı 2 zihniyette kişi var 😂😂

Coolness kız bugün ne oldu🥲
      Oğlumu sağlık ocağına korntole götürdüm.
      Saçlarını kazınmış bu arada. Şapka taktik yok çıkarıyor sevmiyor. Neyse gittik eve donuyoruz ama iki bebe ne kadar zor tahmin edersinki😂
      Bir teyze geldi eşime diyor bu çocuğa birşey yapın kafasina güneş geçer hasta olur. Eşim de teyze şapkası var ama takmıyor napalim dedi. Ben ses çıkarmadım zaten sevmiyorum herşeye laf söylüyorlar. Sonra biz baya gittik hala arkamizdan bağırıyor söyle yapın kapatın hasta olur bilmem ne susmuyor ama🥲🥲
      Bende döndüm dedim ya sen işine baksana ordan bağırıp duruyorsun 🥲
      Off sinirim hala geçmedi bu yaşlılar neden boyle ya

Yazılanları sadece şaşkınlıkla okuyorum gerçekten yorum yapacam ama herkes gereken herşeyi söylemiş ve anlamamakta direnen biri var karşıda . Zor gerçekten sabredin , Allah sabredenlerle beraberdir diyorum 😅😂 başka da birşey diyemiyorum @Goat ya sabır çek 🌷🙃

HurremSultan aşkım baksana gençlerde böyle asddjdjs illa söylediklerini dikte edip uygulatmaya çalışıyorlar 😂 al örneği postta işte bunun yaşlılığı da çekilmez 😅

saklihan Sen gerçekten sorunlusun bak bunu önemse ve yardım al çünkü senin bu yaptıkların normal değil. Seni kime benzettim biliyormusun, bizim binada bir komşu var doğru düzgün kimseyle görüşmez ve yaptığı tek şey şu. Hiç bir şeyden memnun olmaz ve neredeyse tüm vaktini sürekli birilerini birilerine şikayet ederek harcar. Yolda bir şey görür belediyeyi arar bağrınır, kargo geç gelir firmayı arar bağrır, hiç olmadı markete gider kasiyer gülmez şikayet eder. Bunları nereden biliyorum tüm telefon konuşmalarını balkonda yapar ve tüm bina nereyi aramış ne için şikayet etmiş bağrınmış anlarız. Denk gelip laf geçtiğinde de yine kendini savunur ve insanlara bağırarak günlük stres attığını söyler. Nedense sende de bu potansiyeli gördüm. Seninle biri zıt düşüncede olsun hemen o kişiye takıp sürekli aklınca onu ezdiğini düşünerek sen zevk alıyorsun. En dikkatimi çekende,kadının çocuğu ameliyat olmuş iyileşmiş hatta burada olmasaydı zararlarına kadar bahsetti bunlara rağmen sadece dedikleriniz olmadı yani kimse sizinle aynı düşüncede olmadı diye geçmiş zaman konusunu ısıtıp kadının önüne getirdin. Goat çok ama çok sabırlıymış ki seninle halen kibarca konuşabiliyor. Emin ol bunu bana yapsan çok başka cevaplar alırdın ve bir daha tek laf etmeye yüzün olmazdı.