Boşanıyorum
Goat o kadar haklısın ki. Eğer sen ona ciddi ciddi boşanmak istediğini söylediğinde o adam ile yolunu ayırıp içmeyi biraksaydi sana haksız derdim ama of offf hala içiyor hala🥺🥺 ne yaptınız peki abisi ile konuştun mi
Okyanusunkalbi kendisi böyle istedi şimdi suclu ben neden istemiyorum. Artık ne yaparsa yapsın. Sabah dilekçe verildi donusu olmaz
HurremSultan bu çift karakterli insanlar olur ya aynen onlara dönüştü. Sabah oldumu artık içmem akıllandım sizi kaybedemem aksam oldumu kör kütük sarhoş dünya yansa umru değil. En tuafıma gidende bugune kadar sanki hic mi bir baska arkadası icmiyordu iciyordu neden bu 2 ayda sırf biri karşısında iciyor diye iradesini koruyamadı. En bastan beri boyle olsa ya derdim adamın huyu bu biri ictimi dayanamiyor alismis kudurmus iciyor ama degildi sınırını bilirdi. Abisi yengesi cocuklar falan geldiler, yengesi aksamdan aradı sabah kahvaltıya geliyoruz, iyi guzel herseyi hazirladım tam takır, gelince demezmi daha kapıdan girdi masallah keyfinde yerinde ben seni aglarken uzgun bekliyordum senin keyfin yerinde masayı bile ozenle hazirlamissin dedi. Siz bana bisey yapmadiniz neden hazirlamayim kaldiki aglayacak biseyde yok neden aglayim dedim. Abisi diyor etmis bir hata affet, alkolluyken agzindan cikar boyle seyler normal, bende dedim alkolluyken kufur eder bagirir cagirir yada tam tersi kimisi cok konusur bos konusur bunlar tamam normal ama kalkip benim cocugumu camdan atasim geldi diyorsa orda benim icin bitmistir dedim. Yaptimi yapmadı bak cocugun kucaginda dedi diye yapacak degil dedi. Bende yapmadı diye yapmayacak anlamina gelmez hosgeldiniz ama onunla ilgili bana fikir vermeyin savunmayin degismez dedim. Bi karis suratla kahvalti edip gittiler. Bu sabahta dilekce verildi
@saklihan
Goat canım ne bekliyorsun ki boşver hiç takma. Onlar hala işin ciddiyetinin farkında değil. Adam içinde çocuğuna zarat vermeyi düşünüyor. O laf bir sorun ama.seni bosatan o degilki. Hala içmesi sicmasi. Adam ya bu meret beni kör ediyor diyip vazgeçmiyor hala ya şaka gibi birde gelip ailesi halin vaktin yerdinde diyor. Onları saymayip bı yumurta kirsan mutlu olurlardı. Boşver sen dik dur o ickisiyle mutlu olsun
Goat İnanki çok üzüldüm. Tekrar düşünsen ani hareket etmesen belki düzelir akıllanır
BlackandBlack kız neyi bekliycek burdan özür dileyip ordan zil zurna sarhoş oluyor. Kim öyle koca ister
HurremSultan artık hic bir sey umrumda degil. Onceden soyledikleriyle etkileniyordum ama bu saatten sonra degil. O iki ayda ne yasadigimi sadece ben biliyorum o yuzden icim cok rahat. Emin ol ufacik cocugum bile beni oyle ugrastirmadi yormadı uykusuz birakmadı. O keyfi icin icerken benim oglum uyudugunda dinlenecegim yada uyuyacagim zamanlarda gece yariları bekledimki o sarhos halde oturdugu yerde sizmasin, tuvalate gider sizar bakarim horlama sesi gelir uyumus kaldir, uyucam gidiyorum derim tamam geliyorum der balkonda sizar. Sarhos halde bin turlu seyi yanlis anlar o yuzden tartisma cikarir,dogruyu anlatip kabul edene kadar gobegim catlar cunku algilayamiyor.Ben mecbur degilim o keyif yapacak diye eziyet cekmeye. Agzinla icmeyi beceremiyorsa icmeyecek.
Onlar baris desede bir insan degismemeyi kafaya koyduysa kendi bilir, o icecek diye burada suclu neden ben oluyorum, onun her pisligini cekmeyip bosanmak istedigim icinmi.
BlackandBlack sence bu durum duzelirmi. Ben bu karari ha deyince almadim. Oncesinde ayık oldugunda defalarca anlattım acikladım, rahatsizliklarimi dile getirdim. Ve defalarca ozur dileyip bana hak verdi, ben olsam bende bu halimi cekmezdim dedi, icmem daha akillandim dedi, nereye kadar, evden cikip ofise gidene kadar, ofiste yine bambaska biri olup karsisinda icen gordumu coşa coâa icem birine donustu. Boyle bir kisinin ilerde cocuguma ne faydasi olacak. Suan tam anlamiyor, anlamaya basladiginda onu sarhos gormesi sarhosken bagirip cagirmasi ufacik sesi bile cekememesinden cocuk etkilenmeyecekmi. Valla kusura bakmasin ben onca sıkıntı yasayıp oglumu bir sarhosun yaninda buyusun onu ornek alsin diye dogurmadim. Ya ufacik bebegin agzina bira sisesi dayayip yalatmaya calisan biriydi boylemi baba olacak. Gormeyip bagirip ondan cocugu almasam belkide kasikla bile yudum verecekti o potansiyelde biri. O yuzden ben hic ama hic uzulmedim
Goat 2 aydır böyle olan daha öncesinde böyle olmayan bir adam için değişmez asla deme bence. Şu an kızgınsın ve kırgınsın bu yüzden sana öyle geliyor. Yaşadığın süreç zor ve yıpratıcı olmuş ama boşanalı mısın orada biraz bana aceleci davranıyormışsun gibi geliyor. Çocuğuna söylediği alkollüyken söylediği bir söz ayık kafayla söylese bile eylem olmadığı sürece bu kadar cellalenecek bir durum değil. Bizler de sinirlendiğimizde neler diyoruz insanız hata yaparız ama ağızdan her çıkanı da yapacağız diye bir şey yok.
Sizin sorununuz iki aydır var. Sorunun kaynağı da belli. O arkadaşını ortaklıktan çıkaracak başka YOLU YOK. niye el alemin ayyaşı için ben yuvamı bozup çocuğumu babasız bırakayım ki? O arkadaşı bir an önce şutlasın. Erkekler birbirini çabuk gaza getirir. Erkeklik taslayacaklar ya birbirlerine bu yüzden de senin eşin bu dönemde sapıtmış. Ayrılmak kolay önemli olan elindekini tamir edip iyileştirmek. Empati yap. Senin sapıttığın bir dönemin olsa kocan senden çocuğuna ağzından o an alkollü kafayla çıkan bir laf için ayrılsa nasıl hissederdin? Haklı ya mı derdin?
ZRaporu Çocuğuna söylediği alkollüyken söylediği bir söz ayık kafayla söylese bile eylem olmadığı sürece bu kadar cellalenecek bir durum değil.
Bu cümle hariç yazdığınız her şey doğru fakat iki tane çakarım dememiş ki o bile doğru değilken kaldırıp atasim geldi demiş bu cümlede celallenecek bir durum yok mu gerçekten sizin için
ZRaporu aynı durumda ben olsaydım işin ciddiyetini anlardım, artık içmezdim, içersem kıymet verdiklerim elimden gidiyor derdim çaba gösterirdim, içkimi ailemmi derdim ailemi seçer kendimi tutar içmezdim. Ama bu sadece ayık halde hak veriyor akşamına o nalet içkiyi yine içiyor ve tamamen değişiyor bambaşka biri oluyor. Halen de öyle, şuan görüşmesem konuşmasam bile sarhoş halde attığı mesajlardan belli oluyor. Ortağından ayrılsın diye başka bir arkadaşı söylemiş bana anlattılar, halen ve halenn adamı tutuyor, okula giden çocuğu varmış onun yanından ayrılsa sürekli içen birine kimse iş vermezmiş çocuk perişan olurmuş ıvır zıvır, adam zaten en bastan beri dogru duzgun evede gitmiyordu icip sızıp ofiste kalıyordu karısı beni ariyordu ofistemi yine bu esine sorsana diye soruyordu. Adam oyle sorumsuz ve ayyas. Bununda acıma damarı tuttu kendi yuvasından oluyor haberi yok daha idrak edemedi galiba halen icip zıkkımlanıyor. Yaparsın bi hata eyvallah ama insan birazda ya tamam bukadar yeter bi kendime geleyim der ama o yudum ağzına girdimi demek daha cazip geliyor ictikce iciyor
piyangobileti yani kendimden örnek verecek olursam; eşim alkollü vaziyette böyle bir şey söylese boşanma kararı vermem ama aklı yerinde olduğu bir anda böyle bir şey söylese tepkim sert olur ama yine boşanmam. Kaldı ki fiziken aksi bir tavrını görsem aklını alırım baktım devam ediyor o zaman boşanmayı düşünebilirim. Hanfendinim durumuna gelecek olursam; bu sözden önce ne fiziki ne de sözlü olarak böyle bir şey olmamış yani olsa yazardı herhalde belki de yazdı benim gözümden kaçtı bilemiyorum. Sistematik fiziksel ve sözel şiddet olsa ve üzerine de böyle bir laf duysa boşanmayı düşünmekten başka çaresi olmaz bu konuda hak veririm.
Goat yani hala uslanmıyorsa senin içinde kaçınılmaz olan boşanmak olur haklı olarak. Çok yazık gerçekten başkası yüzünden yuvası dağılıyor ama farkında değil. Boşanan insanlara istemsiz üzülüyorum ve gerçekten boşan diye desteklemek içimden hiç gelmiyor. Ama bazen tek çare de o oluyor. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah
ZRaporu olmamış yani olsa yazardı herhalde belki de yazdı benim gözümden kaçtı bilemiyorum.
Hayır olmadı canım. Hepimiz insanız kızabiliriz sinirlenebiliriz yada cok ictigimizde agzimizdan cikanı bilmeyiz ama emin ol cok icilse bile kimse birbirine tutup camdan atasım geldi demez yani diyemez cunku bilinc altinda oyle bisey dusunmezki agzindan ciksin. Bana bu laf cok buyuk ve piskopatca geldi. Bugune kadar sakin olan bir adam icince resmem canavara donusuyorsa ve ailesi yerine icmeyi ickiyi tercih ediyorsa bundan sonra hic bir seye hakki yok. Ve en kotusude ahmakça halen ve şuan bile o zıkkımı içmesi. Ve bunuda ofis kameralarını benimde gördügümü bile bile bir bakıma gozumun icine baka baka yapiyor. Ne sen ne cocuk umrumda degil ben keyfime bakarım demektir bu. Tesekkur ederim evet kotu durum bosanmak yeni hayat ama hayirlisi boyleymis
@Goat Konuyla alakasız ama bisey soracaktım. Esinin ofis kameralarını sen uzaktan nasil izleyebiliyosun. Zamaninda esime demistim bende istedigimde izleyebilirmiyim diye sadece ofisteki laptoptan bakilir yoksa olmaz demisti sen nasil yaptin anlatirmisin. Kusura bakma nolur senin derdin ne benim ne oldu ama bilmek istedim
saklihan ne kusuru rica ederim olurmu oyle sey sorabilirsin tabi ne istersen. Baglanan kameralar hangi markaysa ona ozel uygulamasi oluyor, o uygulamayi indirdigin her cihazdan izlenebiliyor. Senelerdir bizim boyle daha ilk baglandiginda evdeki laptoplara telefonlarada uygulamayi indirmisti istedigin yerden acip bakabiliyorsun. Bu her markada da boyledir. Mantıken esinin dedigi sacma geldi bana. Sadece ofisteki cihazlardan izlenecekse bunun guvenligi nerede kaldı. O ofiste olmadiginda da sonucta arada acip kontrol etmesi gerekiyor. Esin bende izleyebilirmiyim dedigini belki yanlis anlamistir ondan boyle cevap vermis olabilir, hani onu kontrol etmek gibi anlamis olabilir, altında baska sey arayacaksan arama bence