ZRaporu aynı durumda ben olsaydım işin ciddiyetini anlardım, artık içmezdim, içersem kıymet verdiklerim elimden gidiyor derdim çaba gösterirdim, içkimi ailemmi derdim ailemi seçer kendimi tutar içmezdim. Ama bu sadece ayık halde hak veriyor akşamına o nalet içkiyi yine içiyor ve tamamen değişiyor bambaşka biri oluyor. Halen de öyle, şuan görüşmesem konuşmasam bile sarhoş halde attığı mesajlardan belli oluyor. Ortağından ayrılsın diye başka bir arkadaşı söylemiş bana anlattılar, halen ve halenn adamı tutuyor, okula giden çocuğu varmış onun yanından ayrılsa sürekli içen birine kimse iş vermezmiş çocuk perişan olurmuş ıvır zıvır, adam zaten en bastan beri dogru duzgun evede gitmiyordu icip sızıp ofiste kalıyordu karısı beni ariyordu ofistemi yine bu esine sorsana diye soruyordu. Adam oyle sorumsuz ve ayyas. Bununda acıma damarı tuttu kendi yuvasından oluyor haberi yok daha idrak edemedi galiba halen icip zıkkımlanıyor. Yaparsın bi hata eyvallah ama insan birazda ya tamam bukadar yeter bi kendime geleyim der ama o yudum ağzına girdimi demek daha cazip geliyor ictikce iciyor