Smartlady alamazki o biraz zor. İnatlasirsa evdeki kamera seste aliyor o goruntuyu mailime attim sakladım ne dedigini kanit gosteririm 6 aylik bebegi zaten ona vermezlerde

Cicekliperde kesinlikle alkol ve bir insan hergun icerse bagimli olur bunu ilerde isterse bile birakamayacak. Evde sarhos biri cocuguma ne faydasi olacak. Ya en basiti sarhos oldugu gecelerden biri cocugun atesi çıktı aşı olmustu adam balkonda sızmış kalkamiyor gozunu acip cevap veremiyor ben araba kullanmayi bilmesem gecenin o saati nereden taksi bulup hastaneye goturucem evde baba var ama ise yaramıyor e her isimi ben kendim yapacaksamda seni ne yapayim her gece mezenimi hazirlayim ic sıç bayıl sabah olsun pisman ol tövbe et icmicem de aksam olsun yine ic

llanjalee o lafı demeseydi biraz daha sabır ederdim belki duzelir sonucta son 2 ayda bu hale geldi ama o laftan sonra ben nerden bileyim yapmayacagini neler goruyoruz haberlerde ben asla riske atamam oglumu bana kocadan cok oglum lazım

Goat Ya hakında hayırlısı olsun inşalh 😘

• Goat bunu yanıtladı.

aykirikadin aldatma olsa kendi şerefsizliği der umrumda olmazdı ama bir insan cocugu icin nasıl boyle bisey diyebilir aklim almiyor

Goat kesinlikle kullandığı cümlenin kabul edilir hiç bi yanı yok , ağzından kaçamaz , dili sürçemez yok yani olmaz . Tabi ki seni kışkırtmak için söylemiyorum keşke savunulacak bir şey söylemiş olsaydı da burada seni eşine bir şans daha vermen için ikna etmeye çalışsaydık, evlilik kolay bitirilebilecek bişey de değil çünkü ..

Goat üzüm üzüme baka baka kararırmış eşinde aynı hesap canım. Eşin kendini düzeltmesi için ilk önce o adamdan kurtulması lazım. Çocuk içinde ağzından yanlışlıkla çıkmış olabilir daha önce ki halleri hareketleri çocuğuna nasıldı ?? Keşke ortaklık yapmasına izin vermeseydin engel olsaydın

• Goat bunu yanıtladı.

llanjalee aşkım adam zaten alkollü kafası bi milyon ne dediğini kendide bilmiyor. Bu olayın önceki zamanlarlarrı önemli çocuğuna nasıl davranıyor nasıl babalık yapıyor. Bence böyle olmasının tek sebebi o arkadaşı ve alkol başkada bir şey değil

llanjalee özellikle onun tarafı benim bencillik ettigimi cocugu dusunmedigimi soyluyor,bu beni daha da sinir ediyor. Ya boyle acaba benmi abartiyorum diyorum ama aklim almiyo bir insan cocuguna ya cocuguna nasil boyle bisey diyebilir, ister sarhos olsun ister agzindan kacsin ne olursa olsun ister bunalmis olsun diyemez dersede boyle sonucuna katlanir haksizmiyim ya anlamiyorum utanmadan bide sehir disindan pazar gunune abisini cagirmis beni ikna etsin diye neyin iknası bu kimse neden ciddiye almiyor bu lafı agzindan kacti nolmus diyorlar diyemez

melaykeeee ya neredeyse benden cok cocukla ilgilenirdi mama vermeye gece o kalkar sen yat der isten gelir gelmez ilgilenmeye baslardi ama bu 2 ay ayik dahi olmadiki cocugu sevsin. Sabah erken gider gece yarisi gelir gelince bidaha icer, bazen o sarhos haldr cocugu sevicek diye tutturudu uykusundan uyandirir sonra aglama krizinle ben ugrasirdim. Anlamiyorum gercekten o kisiden kendisi bile sikayetciydi yaptiklari ters gelirdi ama adam issiz kaldi bi acıma damarı tuttu gunahmış baska yerde kimse idare edemezmis. Adamin mesajlarida oyle kışkırtıcı ki erkeklikten vuruyor ama bu da düşmeyecek o laflarla gaza gelmeyecekti

Goat haklısın canım bu konuda. Eşinle bi otur konuş illaki konuşmuşsundur ama ciddi bir şekilde ya kendine gelir o adamla ortaklığı bitirirsin yada benden bu kadar ben çekemiyorum dersin. Niye acıyormuş ki koskocaman adam eli iş tutmuyor mu ?

• Goat bunu yanıtladı.

Goat sen çok dolmuşsun seni taşıran son damlada çocuğuna o lafı söylemesi olmuş. Sen ciddi ol süründür hatta onu düzelene kadar her evlilikte bu tarz olaylar oluyo emin ol sadece sakinleş ve ciddiyetini belli et. Düzelirse o adamdan da uzaklaşırsa eskisi gibi olursa evliliğiniz düzene girerse devam edersin

Goat kesinlikle haklısın diyemez bence ciddiye alsalar iyi olur . Küçük değil ki ya baba olmuş artık insan ağzından çıkan kelimeye sahip çıkar biraz . He ama şunu da söyleyeyim gerçekten pişman olduğuna inanırsan bi kez daha düşün yine de o samimiyet geçerse sana , en iyi sen bilir tanırsın eşini sonuçta . Kesin kararını verdiğin an bu işi uzatmamak sizi daha az yıpratır 💐

• Goat bunu yanıtladı.

melaykeeee vucut 2 aydir surekli ice ice alkole alismis istese simdi birakamazki yada ufacik seyde yine alkole siginir. Hic icmeyen biri degildi o da bende iceriz sınırımızı biliriz hatta dedim ya ben bile sarhos oldum o hic olmadı o derece dikkat ederken simdi boyle olmasi gucume gidiyor. Adam gunduzde ictigi icin baskasinin yaninda calissa kimse tutmazmis bunun yaninda kendi isi gibi istedigi gibi takilirmis hem para kazanirmis cocugu varmis yazikmis. Al sana simdi yazik sana kim acisin

melaykeeee ya yemin ederim aldatsa bukadar canım yanmazdı kendi serefsuzligimiz derdim ama boyle cocuga laf atınca suan oyle nefret ediyorumki ondan nasil anlatacagimida bilmiyorum o agzindan cikani kulagi duyacakti. Evde olsa ben guvenip suan tuvalete bile gidemem cocugu birakmam yaninda o dereceyim

Goat hakkinda en hayırlısı olsun canim insallah 🥹🫂