Goat ben mutlu olmayacagim

Bu geçerli bir sebep bana göre.Hakkınızda hayırlısı olsun,bundan sonra oğlunuzla çok güzel bir hayat yaşayın inşallah 🌸

• Goat bunu yanıtladı.

Goat anlamiyirum ya bu erkekleri esimle vakit geciricem deyiversen nolcak sanki😔🥀 simdi nerdesin canim ailendemi

Goat çok haklı sebeplerin var . Değişmek için çabalasa bile ,güven dediğimiz şey bir kez kırıldımı daha düzelmesi çok zor, hatta imkansız .

Smartlady alamazki o biraz zor. İnatlasirsa evdeki kamera seste aliyor o goruntuyu mailime attim sakladım ne dedigini kanit gosteririm 6 aylik bebegi zaten ona vermezlerde

Cicekliperde kesinlikle alkol ve bir insan hergun icerse bagimli olur bunu ilerde isterse bile birakamayacak. Evde sarhos biri cocuguma ne faydasi olacak. Ya en basiti sarhos oldugu gecelerden biri cocugun atesi çıktı aşı olmustu adam balkonda sızmış kalkamiyor gozunu acip cevap veremiyor ben araba kullanmayi bilmesem gecenin o saati nereden taksi bulup hastaneye goturucem evde baba var ama ise yaramıyor e her isimi ben kendim yapacaksamda seni ne yapayim her gece mezenimi hazirlayim ic sıç bayıl sabah olsun pisman ol tövbe et icmicem de aksam olsun yine ic

llanjalee o lafı demeseydi biraz daha sabır ederdim belki duzelir sonucta son 2 ayda bu hale geldi ama o laftan sonra ben nerden bileyim yapmayacagini neler goruyoruz haberlerde ben asla riske atamam oglumu bana kocadan cok oglum lazım

Goat Ya hakında hayırlısı olsun inşalh 😘

• Goat bunu yanıtladı.

aykirikadin aldatma olsa kendi şerefsizliği der umrumda olmazdı ama bir insan cocugu icin nasıl boyle bisey diyebilir aklim almiyor

Goat kesinlikle kullandığı cümlenin kabul edilir hiç bi yanı yok , ağzından kaçamaz , dili sürçemez yok yani olmaz . Tabi ki seni kışkırtmak için söylemiyorum keşke savunulacak bir şey söylemiş olsaydı da burada seni eşine bir şans daha vermen için ikna etmeye çalışsaydık, evlilik kolay bitirilebilecek bişey de değil çünkü ..