Eskobar en sinir bozanida o iste. Kadına kızamı gitmis onlarlamı basmisimki boyle abartmisim. Gercekten artik baktim benim gibi dusunen yok laf anlatmayi biraktim. Kac gundur stres icindeyim cocugum bile etkilendi ya anliyor sanki huzursuz devamlı artık ne yaparsa gercekten yapsin benden bukadardı
Boşanıyorum
Ask_hosmus yok canım gercekten artık yoruldum. Şu iki ayda ömrümü yedi yemin olsun cocuk bile beni boyle yormadı. Sadece cocuga baktikca uzuluyorum, ona duzgun bir baba veremedim diye ama yapacakta bisey yok sırf babasız kalmasın diyede oglumun agzına alkol sisesini dayamaya calisan birinin zerre faydası olmaz. Suan ickiyi biraksa eski haline gelse ben yine guvenmemki yarin baska arkadasi cikar iki ağlasır otur icelim yine aynı. O sarhos oldugu geceler yemin ederim telefonu cebimden ayirmadım oyle korkunc hale geliyordu
HurremSultan camur at izi kalsın işte
@Goat işin zor Allah yardımcın olsun. Sarhoş insanı idare etmek kdar zor bişey yok..ailesi oğullarının durumuna ne diyor. Yardımcı olmayacaklarmı tedavi vs için
Bubenimoykumm hastaneye yatmasını falan istemiyorlarmiş bagımlı degilmis o ben uyduruyormusum, isterse birakirmis, ben onu dusunmedigim icin hastaneye yat demisim, hastanede bir cok ilac verilecekmis ilaclarda içe içe organlarına zarar verecekmiş agir ilaclarmis, sonuc olarak cocukları alkolik degil bu benim uydurmam.
Goat senin mücadelen bayağı çetin kardeşim Allah sana hz. eyüp peygamber sabrı versin ve gerçekten sana doğru bir yol çıkarsın inşallah.
@Goat Çok akıllı ve bilinçli bir kadınsınız, paylaşımlarınızı görüyordum genel olarak. Boşanıp boşanmama önerisinde bulunamam , fakat doğru kararı verecek irade ve gücündesiniz ve arkasında durabilirsiniz. Önce bebeğiniz ve kendi sağlığınızı düşünün sadece, gerisi bir şekilde kolay.
Siz zaten güçlüsünüz ama aileniz de sizinleyse harika olacak hayatınız inşallah bebeğiniz ve sizin için 🫂
Bubenimoykumm amin insallah
Goat Allah sana kalp ferahlığı versin. Eşinin ailesinin seni tutup kızım gel yuvaninizi kurtaralim oğluma bu illeti biraktiralim diyeceğine of offf
HurremSultan adını çıkarıyormusum alkolik diye onun derdindeler. Aman artık takmıyorumda kendi etti kendi buldu ben kendi duzenimi kurmaya odaklanırım bundan sonra cunku yoruldugumu fazlaca hissetmeye basladım ben boyle oldukca cocuga faydam olmayacak
Goat eden bulur yawrum sen ettiysem eğer sen bulursun aynen böyle söyle onlara. Siz oglunuza bakın once ben sizi Allah’a havale ettimde geç artık inan degmezler cunku onlarda biliyor neyin ne olduğunu
HurremSultan Aynen oyle yani suan oyle kendilerini aslında dusuruyorlarki farkinda degil kimse, beni kotulemek isterken komik oluyorlar. Zamanında ayıla bayıla benim saç rengimin aynısını yapan insanlar simdi bana laf atiyorki, evli barklı cocugu olan boyle renkle zaten niyetini belli edermis bende etmisim. E ozaman senin kafandaki sac neden aynı tonda sendemi niyetini belli ediyorsun bosanacaksın. Amannnn guluyorum artık boyle seyler yasadikca iyiki diyorum uzaklasiyorum su mahkemede bitse bidaha evli evine koylu koyune buz gibi ettiler hepsi tek tek kendilerinden
Goat ayyy yuh artık ya 🥲🥲küfür etmek serbest olsa keşke. Böylesi daha iyi oldu belkide gerçek yüzlerini gördün boşver aşkım Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah