ZRaporu aynı durumda ben olsaydım işin ciddiyetini anlardım, artık içmezdim, içersem kıymet verdiklerim elimden gidiyor derdim çaba gösterirdim, içkimi ailemmi derdim ailemi seçer kendimi tutar içmezdim. Ama bu sadece ayık halde hak veriyor akşamına o nalet içkiyi yine içiyor ve tamamen değişiyor bambaşka biri oluyor. Halen de öyle, şuan görüşmesem konuşmasam bile sarhoş halde attığı mesajlardan belli oluyor. Ortağından ayrılsın diye başka bir arkadaşı söylemiş bana anlattılar, halen ve halenn adamı tutuyor, okula giden çocuğu varmış onun yanından ayrılsa sürekli içen birine kimse iş vermezmiş çocuk perişan olurmuş ıvır zıvır, adam zaten en bastan beri dogru duzgun evede gitmiyordu icip sızıp ofiste kalıyordu karısı beni ariyordu ofistemi yine bu esine sorsana diye soruyordu. Adam oyle sorumsuz ve ayyas. Bununda acıma damarı tuttu kendi yuvasından oluyor haberi yok daha idrak edemedi galiba halen icip zıkkımlanıyor. Yaparsın bi hata eyvallah ama insan birazda ya tamam bukadar yeter bi kendime geleyim der ama o yudum ağzına girdimi demek daha cazip geliyor ictikce iciyor
Boşanıyorum
piyangobileti yani kendimden örnek verecek olursam; eşim alkollü vaziyette böyle bir şey söylese boşanma kararı vermem ama aklı yerinde olduğu bir anda böyle bir şey söylese tepkim sert olur ama yine boşanmam. Kaldı ki fiziken aksi bir tavrını görsem aklını alırım baktım devam ediyor o zaman boşanmayı düşünebilirim. Hanfendinim durumuna gelecek olursam; bu sözden önce ne fiziki ne de sözlü olarak böyle bir şey olmamış yani olsa yazardı herhalde belki de yazdı benim gözümden kaçtı bilemiyorum. Sistematik fiziksel ve sözel şiddet olsa ve üzerine de böyle bir laf duysa boşanmayı düşünmekten başka çaresi olmaz bu konuda hak veririm.
Goat yani hala uslanmıyorsa senin içinde kaçınılmaz olan boşanmak olur haklı olarak. Çok yazık gerçekten başkası yüzünden yuvası dağılıyor ama farkında değil. Boşanan insanlara istemsiz üzülüyorum ve gerçekten boşan diye desteklemek içimden hiç gelmiyor. Ama bazen tek çare de o oluyor. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah
ZRaporu olmamış yani olsa yazardı herhalde belki de yazdı benim gözümden kaçtı bilemiyorum.
Hayır olmadı canım. Hepimiz insanız kızabiliriz sinirlenebiliriz yada cok ictigimizde agzimizdan cikanı bilmeyiz ama emin ol cok icilse bile kimse birbirine tutup camdan atasım geldi demez yani diyemez cunku bilinc altinda oyle bisey dusunmezki agzindan ciksin. Bana bu laf cok buyuk ve piskopatca geldi. Bugune kadar sakin olan bir adam icince resmem canavara donusuyorsa ve ailesi yerine icmeyi ickiyi tercih ediyorsa bundan sonra hic bir seye hakki yok. Ve en kotusude ahmakça halen ve şuan bile o zıkkımı içmesi. Ve bunuda ofis kameralarını benimde gördügümü bile bile bir bakıma gozumun icine baka baka yapiyor. Ne sen ne cocuk umrumda degil ben keyfime bakarım demektir bu. Tesekkur ederim evet kotu durum bosanmak yeni hayat ama hayirlisi boyleymis
@Goat Konuyla alakasız ama bisey soracaktım. Esinin ofis kameralarını sen uzaktan nasil izleyebiliyosun. Zamaninda esime demistim bende istedigimde izleyebilirmiyim diye sadece ofisteki laptoptan bakilir yoksa olmaz demisti sen nasil yaptin anlatirmisin. Kusura bakma nolur senin derdin ne benim ne oldu ama bilmek istedim
saklihan ne kusuru rica ederim olurmu oyle sey sorabilirsin tabi ne istersen. Baglanan kameralar hangi markaysa ona ozel uygulamasi oluyor, o uygulamayi indirdigin her cihazdan izlenebiliyor. Senelerdir bizim boyle daha ilk baglandiginda evdeki laptoplara telefonlarada uygulamayi indirmisti istedigin yerden acip bakabiliyorsun. Bu her markada da boyledir. Mantıken esinin dedigi sacma geldi bana. Sadece ofisteki cihazlardan izlenecekse bunun guvenligi nerede kaldı. O ofiste olmadiginda da sonucta arada acip kontrol etmesi gerekiyor. Esin bende izleyebilirmiyim dedigini belki yanlis anlamistir ondan boyle cevap vermis olabilir, hani onu kontrol etmek gibi anlamis olabilir, altında baska sey arayacaksan arama bence
Goat ah canım benim 🥺 umarım yaşadığın bu süreç geçer gider kuş gibi hafiflersin❤️ eşinde hiç ümit görmüyorum. Ama hep aklımda ve duamdasin inşallah hatasını anlar. Anlar ve mükemmel bir değişim ile geri döner ne yapar ne eder seni ikna eder. Bir yuvahic kolay kurulmuyor ama o kadar kolay yıkılıyor ki. Allah’ım yüzüne baksın hakkında hayırlı olan ne ise onu versin inşallah. Çünkü eşin arkadaşınin çocuğu babasız kalmasın diye kendi çocuğunu babasız bırakıyor bunun bile farkında değil. Allah sana sabır versin
saklihan bizim evde d var eşimin telefonunda açık sadece o bakıyor heo eve dkdkdkdkk
HurremSultan Gercekten cok yoruldum artık surekli guclu durmaya calismaktan, insanlara laf anlatmaya calismaktan, sanki suclu benmisim gibi insanları ikna etmeye calismaktan. Ya birakin beni salın artık,benim hayatim benim duygularim.Her laf edende cumleye ben olsam cekmezdim ama sen idare et alttan al. Neden alttan alan ben oluyorum hep. Neden millet benim aglayip zırlamamı kotu durumda olmamı bekliyor bide yuzume deniyor keyfin yerinde diye. Emin ol akillansa dahi birdaha agzina bile koymasa bende o butun ne sevgi birakti ne saygi ne guven.
Goat Ne yazayım bilemedim ama yanındayım ben senin bunun için yazıyorum
Sen alttan almak zorundasın sen katlanmak zorundasın çünki toplum olarak kadın imajını bu sanıyoruz olabildiğimce savaşmaya çalıştım ben bu tabuyla ama beni yıpratmakla kaldı en çok can acıtan ise bunu erkeklerden çok kadınların düşünmesi senin ayakta durmaya ve kulak tıkamaya ihtiyacın varki bu hiçte kolay olmuyor evet bir yuva kolay kurulmuyor ama ben inanmıyorumki kolayda yıkılıyor asla inanmıyorum bazıları kolay yıkılıyor falan diyor ama nasıl kolay olsunki evlenmekten daha zor bir durum ve bu toplumun kadınları için cefa çekmek daha kolay bile geliyor senelerce düşünsene o sorunlarla hergün yüzleşen insanlar var kadınlar var
Sırf kadın olduğu için ayaklarının üzerinde duramadığı için babası kabul etmediği için kaç tane kadın bu yüzden parmakta oynatılıyor resmen çekmediği kalmıyor
Huzursuz bir aile vermektense hergün çocuğunun korkmasındansa ayrılmak bana daha mantıklı geliyor bilmiyorum belkide büyüdüğüm aile ortamındandır
Babam gitti anneme halamın birinin dediği lafı asla unutamıyorum
Erkek değilmi sksin sksin atsın elinin kiri
Aynı bu lafı söylemişti😳
Annemin çektiklerini nasıl bir kalemde attılar birden suçlu nasıl annem olmuştu şok olmuştum annem dedeme yanınıza geleceğim dedi 4 çocukla dedem çocuklarını bırak gel dedi şok üstüne şok oldum hayat böyle vicdansız merhametsizmiş dar zamanlarımız çok oldu annem hep ayakta durmaya çalıştı ev yaptırdı kıt kanaat yol bulmaya başladık tam babam geldi hooopp yine tepetaklak olduk
Ben düşünüyorum da annem bu adamı neden eve aldı hergün bira şişesiyle gelen bi adamdan ne gibi bi hayır bekledi babamdan asla nefret etmiyorum çok severim ama asla güzel şeyler yaşamadık bir gün mutlu olduysak sonunda kıyamet koptu annem neden katlandı buna onca zaman
Tek sebebi neydi biliyomusun “çevre baskısı”
Lanet olsun öyle insanlara
Evine bile sokma yılan pislikler söylediklerinide asla kabul etme gelmişsin kaç yaşına evliliğini eften püften bir sebeple bitirebilecek birisi asla değilsin bence kimse değildir yalan yok başta bende acele oldu ayy noluyor dedim ama bir yandanda adam hâla akıllanmamış bugün ahmet yarın mehmet nereye kadar
Senden sonra daha beter olurmu olabilir bunu kimse bilemez ama hayatıda bu yüzden zehir etmeye hiç gerek yok heleki ortada bir bebek var
Sen ne yapacağını gayet iyi bilirsin sadece öfkeyle kalkışıp hareket etme sakin kafayla düşün yolunu bulursun😘
- Düzenlendi
Eskobar Gercekten bende kendime sordum cok, acelemi ediyorum,acaba benmi soyledigi lafi yanlis anladim, ama yok yani degil olmuyor. Bi adam dusun kusana kadar icince baska birine donusuyor, normalde nekadar ılimlı iyi sakin biri icince canavar oluyor. Artik gercekten o halinden korkmaya baslamistim ayni evin icerisinde. Suan dava acildi ictigi zaman tehditlere basladı dusun artik neler yasatiyor uzaktan bile. Senin yasadiklarin dusuncelerin bak canli ornek. Yarın benim cocugumda aynisini dusunmeyecekmi yasamayacakmi neden yasatayimki
- Düzenlendi
Goat lakin bir konuyuda atlamamanı tavsiye ederim nasılki sigara bağımlılıksa buda öyle bişey artık bağımlısı olmuş hani içmemek dur demek gerçekten zor bu kuyudan çıkması kurtulması ciddi bir emek ister hani iradesine sahip çıksın demesi gerçekten zor içmeyince hak veriyor ve pamuk gibi oluyor demişsin bu tamda bi bağımlının yapabileceği şeyler
Mesela onu bu kuyudan çıkarabilmenin yoluna baktınmı için rahatmı cevabı kendine verince kimsenin sana baskı yapmasına izin verme
Sarhoşken bebğine öyle demiş ayık kafayla bu lafı takmayabilir ben öyle birimiyim diyebilir ama sarhoşken yapma şansıda var yani yok değil hangimiz sarhoş bi insana güvenirizki balkondan kendini atmayacağının garantisi varmıki başkasını olmasın
Sarhoş adamın başını beklemesi ömrün boyunca lohusa olmak gibi bence ne gece belli ne gündüz
Destek verebiliyorsan alabiliyorsa denedinizmi ne bileyim kolay değil bırakmak bıraktırmak bir iki yudum diye başlar farkına varmaz yuvasının yıkılmasına kadar gider
Yön bulmuyorsa çekilecek dert asla değil diken üstü yaşamak kimse için kolay değil zor ama imkansız değil istediği zaman herşeyi yapabilir başarabilir ama en büyük etken istemesi
Ya bide bu adamı yolundan çevirmeye çalışırken gitmiş adamın köpeği olmuş ay bi yandanda komik gerçekten😅
Hani adamın yuvasını kurtarmaya çalışırken kendi yuvasından oluyor büyü falan yapılmış olması lazım yani başka bi insan ne düşünebilirki ne gibi bir çekincesi çıkarı var bu işten çok saçma
Goat o kadar haklsiin ki çevren bugün sana alttan al der. Yarın iyi bir konuma gelip rezil olmayınca da iyi yaptın kız helal olsun ben cesaret edemezdim der. Seni kırmaya çalışıyorlar yapma düşürme kendini senin ne bir suçun var nede eksiğin kocan düşünsün ben ne bok yedim de yuvami yıktım diye
Eskobar kendisi bagimliligin farkina vardi, ilk baslar gidip tedavi olurum hastanede yatarim gerekirse dedi ama sonuc ne aksamina yine hep icti. Randevu dahi almistim her defa biseyi bahane etti yok isim yogun yok toplanti var bi ton bahane. Birakacak insan yani bize deger veren insan simdiye icraate gecmisti buna icmek cazip geldi o yuzden bukadar kati dusunuyorum artık kararim ondan net
HurremSultan onu uste cikarmak icin ellerinden geleni yapiyorlar boyle ahmaklik olamaz, kabul edin durumunu iste neyi savunuyorlar. İclerinden biri bide dedi sen neye kime guveniyosun bukadar cabuk bu karari verdin pis zihniyetliler
Goat size değer vermediğini düşünmüyorum sen daha iyi bilirsin tabikide söylediğim gibi yaptığı şeyler beklenmedik şeyler değil tamda şuanda düştüğü bataklıkla alakalı
Çıkmazsa olmaz gerçekten de
Sen pişman olacağın şeyler yapma vicdanın rahat olsun senin küçücük bir bebeğin var ahh bitanem neler atlattık yaa 😞
İnşallah bunuda atlatacağız sen herşeyin en iyisini bilirsin
Duşarıdan kimsenin bişey demeye hakkı yok
Yük büyük karar büyük kimsenin çekeceği veyahutta çekemeyeceği sıkıntıları üstlenmene gerek yok eğer çok meraklılarsa söyle eşine bi oda versinler ihtiyacı olacak