Genel olarak 15 i gibi adet olurum ama 1 hafta oncesinde kahve çamur lekelenme ve kasik sizlamasi başlıyor adet oluyorum bitiyor 1 hafta geçiyor iliski yasicam pat pembemsi Bi kanlı akinti eşim enfeksiyon olduğunu kasik agrisi yaşadığını söylüyor ona geçerse leke bu durumdan çok rahatsızım şuan 10 gün var leke basladi ilişki yaşamaya korkuyorum her spriali olan boyle mi oluyor şimdi bile sızlıyor kasiklarim sildiğimde lekeli geliyor

perimasali802_ ya haziran da taktirdim ilk 4 ay normaldi sonra adet oncesinde 10 gün lekeli geliyordu bitiminde 10 gün geliyordu iliski yaşamak zulüm ayda 1 hafta temiz kaliyordum şimdi o kadar yoğun değil 2 aydır düzeliyor gibi ama inan sıkıldım bu durumdan

hacererdgn benim 10 gün sürüyor adetim ilk beş gün kanama oluyor son 5 gün lekelenme oluyor ama sürekli düzensiz Bi ayin başında Bi sonunda hep değişiyor

perimasali802_ ve sütüm azalıyor adet dönemimde nedense… ayın 2 3 haftası bide onun derdi ile uğraşıyorum geldi gelicek bitti bitecek derken . Adet den 1 hafta sonra ilişkim oldu lekeli geldi 2 haft sonra oldu geldi şimdide gün içinde gelmeye başladı daha 10 gün var neredeyse iyide temiz şekilde ne zaman ilişkim olucak anlamış değilim

hacererdgn evet sürekli leke sürekli akıntı bitmek bilmiyordu iyice adet düzenim falan bitmişti bende çıkardım 6 ay sonra düzene girebildi anca adetim

hacererdgn 1 yıl kadar takılı kaldı çıkardım hap kullandım o da düzensizlik yaptı belki de o yüzden çok bozuldu düzenim 6 ayda toparladım geri kilo da yaptılar bana