TombulHatun belladonna süngerini kullanmadm da evlendğmden beri kullanıyorm bekarken annem de kullanıyordu mopunu da aldm duvar silmeye güzel oluyo
Bubenimoykumm PiTi kremsiz şampuan veya Arap sabunu ile kaba pisliğini alırım. İlbays cam beziyle de nemli olarak siliyorum kurulama yapmıyorum. Alın aldırın.
belladonna TombulHatun Duvar silme, koltuk silme bende silva kullanıyorum inox süngerleri de çok güzel, onu kullan diğerlerini kullanmak istemezsin 😅
PiTi bitterdelisi24 denedim ya nerde hata yapıyorum bilmiyorum camlar buğulu buğulu bi de kuruladım da ha
PiTi belladonna viledasını kullanıyorum yıllardır bi de bezi alam dedim ama normal mikrofiberli bezler de vardı en son eşimin atletlerine göz diktim artık
kizatasozu PiTi ben en son kooperatif ten camsil aldım şimdiye kadar ki en iyisiydi hem çok güzel kokuyordu hemde hiç leke bırakmıyor güzel bi bezde kullansan pırıl puril olur ben BİM’in cam bezini kullanıyorum sihirli bez diye geçiyor
kizatasozu PiTi camlarında çizik fln varmı yada iki camın ortası buhar kapmış olabilirmi annemlerin cami iki cam arası buhar girmişti aynaya yaklaşıp ohh yapınca buğu olur ya öyle ne yapsan geçmez o dışarıyı bile goremiyoduk doğru duzgun
kizatasozu PiTi ya onlar çok daha beter yapiyir cama bakıyorum tüyler yapisiyo gecmiyo cildirmalik vallahi
PiTi kizatasozu ya daha sıfır ev biraz çizik olmuş nasıl olmuşsa anlamadım ama buhar yok bildiğin bezi gezdirdiğim yönlerde dalga dalga izler var ama bence güneş vururken de yapamayacaksın ya
PiTi kizatasozu kızzz valla siliyorum ya 😅😅 yeminle gidip gelip tekrar siliyorum millet bana gülüyordur ha
kizatasozu PiTi ben her camim cizik sağlam cam yok hiç silesim gelmiyo vala yaa bende aynaları siliyorum bol bol aynam var masalah 🧿🤣