Oluyorumanlasana ladymomm hastasıyım dayı hastası 😂 (Bu arada akşam 6 dan sonra bişey yemeyecegim bnm için zor saatler başladı minik midem hunharca açlık sesleri verip duruyor)🥹
ladymomm Oluyorumanlasana 6 dan sonrası zorlayabiilir en kötü 8 de bitirmiş olsan da olur mesela ben 18:30-19:00 gibi oturuyorum akşam yemeğine genelde. Kendini zorlamadan yap bence
zeytep Bende bugün herbalife çay ile başladım güne ardından kahvaltı yaptım, öğle yemeğim ton balıklı semiz otu salatası, ara öğün kahve, akşam ise herbalife çikolatalı shake☺️bugün spor yok, çünkü vaktim yoktu😅
belladonna ladymomm Sabah uyandım filtre kahve içtim yanıma da aldım işe gittim. 1 gibi yulaf yedim. Kahve içtim. Akşam pirinç pilavı salata ızgara yedim 😅 sonra Türk kahvesi ve yeşil çay içtim
ladymomm belladonna 2 haftadır pirinç yemiyorum bu hafta yiyeceğim tabii canım isterse bakalım 😂 ben 2 hafta kendi başıma ilerledim geçen hafta kampa katıldım bu hafta listeler değişti diyetisyen yazmış 4 kaşık pirinç 3 gün boyunca 💃
zeytep ladymomm bebeğim pazara kadar deneglemem lazım ama🤣sonra düzenli ilerleyeceğim yine Zaten Ağır spor vs yapmayacağım mesela
belladonna ladymomm Bizim evde pirinç tarlası olsa biz büyük bir kâr ederiz o kadar tüketiyoruz düşün artık 😅 1-Makarna 2-Pirinç 😅 Senin sanki kampa ihtiyacın var
kurufasulyegibi ladymomm adet olacam ondan mı bilemedim hamile gibi aşeriyorum önüme gelen her şeyden alıp yiyorum az az😕
ladymomm kurufasulyegibi aç hissettiğin anda su içmeyi dene tarçınlı kahve tüket bitki çayları iç açlık isteğini bastırır 🌹
Moonlight_ belladonna 9 aylik teyzesii ah ahhh uyumuyorda nezaman uyku vakti gelse ciglik kiyamet allahim sanki cocugu parcaliyoruz hayir hic bi sIkintisida yok tek derdi uyumamak😅 rahatima kavusmustum cok güzeldi hersey kendi kendimi yaktim diyorum ama sonra baba nen nenn nenn diyip gülüyor ya bitiyorum iste 🫠😍
belladonna Moonlight_ Baya büyümüş 😅Benim kız da kendi bebeklerini bir güzel uyutuyor uyandırmıyor ama kendisi sabahın köründe işe gider gibi uyanıyor 😅