• Cinsellik
  • Çok acı hissediyorum ne yapmalıyım

1 aydır evliyim ilk cinsel birleşmede çok acı hissetmeme rağmen dayandım ama sonrasında tekrardan iki kez tam bir cinsel birleşme denilmezdi kanamam olduğu için bıraktık hep tedirgin oluyordum. Şuan da da deniyoruz olmuyor ama çok acı hissediyorum vajina girişinde ve izin vermiyorum sanırım kendimi çok kasıyorum ne yapmalıyım sizce bunu nasıl yenebilirim.

sltngs Once bi rahatla akisina birak on sevismeyi oldukca uzun tutun canim yanicak vs diye dusunme hazir hissettiginde esin “adresi” bulmasin 😅 ay nasil diyim bilemedim sen yavas yavas iceriye dogru sokarsin iste 🥲

sltngs en önemlisi beynini rahat bırak acıma duygusunu düşünme. ilişkiye odaklan.

Betybety teşekkür ederim evet kayganlaştırıcı da kullanıyoruz o acıya hiç iyi gelmiyor ama sanırım kendimi çok kasıyorum ama rahatlayamıyorum hep tedirgin ile başlıyorum uyuşması için krem vs kullansam etkisi olur mu acaba

sltngs on sevişmeyi uzun tut canim mesela nelerden hoşlanır sin esine yol göster ki seni tanisin ayni sekilde esin içinde geçerli

sltngs kendini çok sıkıp kasma. Ne kadar kasarsan o kadar zorlaşır. Yazması kolay uygulaması zor biliyorum ama düşünülen kadar da acı veren bir şey değil. İlk aylar bende bu kasılma olayını çok yaşadım, nasıl hissettiğini anlayabiliyorum 🥺 ama bunu aşamaz ve devam ettirirsen vajinismus olursun Allah korusun diyeyim yine de.

ladymomm umarım kısa sürede yenebilirim bunu şuan da bile düşünüyorum acaba vajinismus muyum diye ilk kez yaşadığımızda oldu ama şuan dayanamıyorum ve sanki kapalı bir duvar var gibi ilerleyemiyor eşim

sltngs kendini kastgin için eşinde korkuyor hâliyle kanaman hala devam ediyormu peki ilişkiden sonra

sltngs anladım canım normal bir durum ama eğer çok acılı ise kadın doğuma gidebilirsin, ama gerçekten kendini kasmadan da rahat biraksan oyle dene izin ver sonuna kadar gitsin, biliyorum acısı çok bizlerde yaşadık bu durumu 🤗

perimasali802_ eşim de ön sevişmede iyi ama birleşmeyi denediği zaman sertleşme azalıyor bir kaç kez o yüzden olmadı sanırım o da tedirgin canım acıyor diye etkileniyor olabilir lex diye bir ilaç kullandı bir kaç kez de ama çok sağlıklı bulmuyorum kullanmasını da istemiyorum