1 aydır evliyim ilk cinsel birleşmede çok acı hissetmeme rağmen dayandım ama sonrasında tekrardan iki kez tam bir cinsel birleşme denilmezdi kanamam olduğu için bıraktık hep tedirgin oluyordum. Şuan da da deniyoruz olmuyor ama çok acı hissediyorum vajina girişinde ve izin vermiyorum sanırım kendimi çok kasıyorum ne yapmalıyım sizce bunu nasıl yenebilirim.
Çok acı hissediyorum ne yapmalıyım
sltngs Once bi rahatla akisina birak on sevismeyi oldukca uzun tutun canim yanicak vs diye dusunme hazir hissettiginde esin “adresi” bulmasin 😅 ay nasil diyim bilemedim sen yavas yavas iceriye dogru sokarsin iste 🥲
sltngs en önemlisi beynini rahat bırak acıma duygusunu düşünme. ilişkiye odaklan.
abasiyanik keşke elimde olsa 🥹
Sutlucikolati evet yeni evliyiz o yüzden acemilik de etkiliyor sanırım eşim de çok tedirgin oluyor ben acı çekince o da etkileniyor
sltngs o anin hazina birak kendini 💕
sltngs sen öyle yapinca haliyle eşinde korkuyor ve yapamıyor
sltngs on sevişmeyi uzun tut canim mesela nelerden hoşlanır sin esine yol göster ki seni tanisin ayni sekilde esin içinde geçerli
sltngs kendini çok sıkıp kasma. Ne kadar kasarsan o kadar zorlaşır. Yazması kolay uygulaması zor biliyorum ama düşünülen kadar da acı veren bir şey değil. İlk aylar bende bu kasılma olayını çok yaşadım, nasıl hissettiğini anlayabiliyorum 🥺 ama bunu aşamaz ve devam ettirirsen vajinismus olursun Allah korusun diyeyim yine de.
perimasali802_ ne kadar kolay dedin 😂😂
ladymomm tecrübe konuşuyor 😅
ladymomm napayım aşkım başka😂
sltngs kendini kastgin için eşinde korkuyor hâliyle kanaman hala devam ediyormu peki ilişkiden sonra
perimasali802_ ilkinde çok oldu diğer 2 de kanamam oldu daha azdı ondan sonra zaten daha yapamadık yani
sltngs anladım canım normal bir durum ama eğer çok acılı ise kadın doğuma gidebilirsin, ama gerçekten kendini kasmadan da rahat biraksan oyle dene izin ver sonuna kadar gitsin, biliyorum acısı çok bizlerde yaşadık bu durumu 🤗
perimasali802_ eşim de ön sevişmede iyi ama birleşmeyi denediği zaman sertleşme azalıyor bir kaç kez o yüzden olmadı sanırım o da tedirgin canım acıyor diye etkileniyor olabilir lex diye bir ilaç kullandı bir kaç kez de ama çok sağlıklı bulmuyorum kullanmasını da istemiyorum
perimasali802_ kadın doğum nasıl bir tedavi uyguluyor bu durumda bilginiz var mı peki ☺️