Oluyorumanlasana kizatasozu benimde var bir kızım nolur Allah’ım kızımı bütün kötülüklerden koruma gücü ver bana çok zor bı zamandayiz içim kararıyor bnm böyle hemen😞
kizatasozu Oluyorumanlasana benimde 1 kızım var tamda bu sebepden dolayı 2. Çocuğu yapmak istemiyorum nasıl korurum ikisini birden
Moonlight_ kizatasozu bu ne ya söyleyecek söz bulamiyorum cidden bu yapanlarin hicmi kiz kardesi ablasi yok allah döndürür dolastirir basina getirir sözün bittigi yerdeyim o kiz ne haldedir psikoloji nasil alt üst olmustur
kizatasozu Moonlight_ ben olsam çoktan intahar etmiştim heralde ömür boyu bu psikolojide kurtulamicak Allah sabır versin inşallah 😥
Moonlight_ kizatasozu bende öyle düsünüyorum allah güc ve sabir versin umarim yapanlarda gerekli cezayi alir. Aslinda bunlarida meydan asip seylerini kökünden keseceksin sonra bi güzel parca pincik edeksin
Susunbebekuyuyo kizatasozu Allah belalarını versin ya ifşa etsinler bunları hepsini isimlerini yüzlerini boyboy haber kanallarında sergilesinler kapatmasınlar
ozlen Evet ya kızın annesinin de üstüne yürümüş “düzgün anne olsaydın kızına sahip çıksaydın bu gençlerin başı yanmazdı “demiş
kizatasozu ozlen rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz. İnsalh bu dünyada çekerler amin ben olsam o pislikleri savunmayı bırak kıza ücretsiz avukatlık yapardım 😔
zeytep kizatasozu insanın konu donuyor resmen, kıızn psikolojisini düşünemiyorum bile.. Allah belalarını versin
zeytep kizatasozu İnşallah, yaşanan bir olayı atlatmak bile aşırı zorken bir çok olayın yaşanması ve bunu atlatmaya çalışmak… Bazen kelimeler tükeniyor
kizatasozu zeytep yıllar geçmesine rağmen hala hicbiseyi atlatamayan ben o kız bunu nasıl unutsunki asla unutamaz her an hatirlicak