kizatasozu Moonlight_ ben olsam çoktan intahar etmiştim heralde ömür boyu bu psikolojide kurtulamicak Allah sabır versin inşallah 😥
Moonlight_ kizatasozu bende öyle düsünüyorum allah güc ve sabir versin umarim yapanlarda gerekli cezayi alir. Aslinda bunlarida meydan asip seylerini kökünden keseceksin sonra bi güzel parca pincik edeksin
Susunbebekuyuyo kizatasozu Allah belalarını versin ya ifşa etsinler bunları hepsini isimlerini yüzlerini boyboy haber kanallarında sergilesinler kapatmasınlar
ozlen Evet ya kızın annesinin de üstüne yürümüş “düzgün anne olsaydın kızına sahip çıksaydın bu gençlerin başı yanmazdı “demiş
kizatasozu ozlen rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz. İnsalh bu dünyada çekerler amin ben olsam o pislikleri savunmayı bırak kıza ücretsiz avukatlık yapardım 😔
zeytep kizatasozu insanın konu donuyor resmen, kıızn psikolojisini düşünemiyorum bile.. Allah belalarını versin
zeytep kizatasozu İnşallah, yaşanan bir olayı atlatmak bile aşırı zorken bir çok olayın yaşanması ve bunu atlatmaya çalışmak… Bazen kelimeler tükeniyor
kizatasozu zeytep yıllar geçmesine rağmen hala hicbiseyi atlatamayan ben o kız bunu nasıl unutsunki asla unutamaz her an hatirlicak
kizatasozu perimasali802_ beni başkan yapın ben geittirim ya şaka bı yana ülkeyemi doğru düzgün yoneticek biri olsa başımızda böyle şeyler yaşanmazdı ama herkes kendini düşünüyor kimse halkı düşünmüyor azdırıcı cezalar gelmedikçe bu böyle devam edicek benim ailemde İstanbul’da yaşıyor o kız benim kardeşim olabilirdi kız kardeşim engelli yürüyüp konuşabiliyor ama zihinsel engeli var kötü niyetli biri zorla sahip olmaya çalışsa gücü yetmez kandirirlar korkuyirum onun adinada
perimasali802_ kizatasozu bu olay herkesin başına gelebilir canim ama ne yaziki hiç bir önlem yok ve üstelik cezaları bile agir değil Adalet mi bu değil, rabbim kardeşinin yardımcısı olsun dikkat edin ona gerçekten artik oyle bir devirdeyizki insanoğlu azmis 🤦
kizatasozu perimasali802_ evet aldıkları ceza 6 yıl onuda iyi hal yok bilmem ne diye dahada indip çeyreğini yatıyorlar bide üstüne orda lüks otel gibi yasiyolar bı havuzları eksik yani bide üstüne para kazanıp cikiyolar Allah’ın cezaları inslah orda adam gibi adamlar çıkarda onların gerçek cezalarını verirler bazen müebbet yemiş abiler böyle k@hpeleri @lduruyor icerde