Zühre ana karadut özü
abasiyanik gerçekten öyle bende kızım için aldım ama ona vermedim kendim kullanıyorum misafirlere sunumlarda 😂😂
Gamzekck sunumlarda kullanmak güzel fikir 🤩
abasiyanik maden suyu kafana göre karadut özü kafana göre birazda toz şeker missss
Gamzekck bak bak hem gülüyorum hem bilincleniyorum 😂😂 bu arada bebeğin küçük mu bilmiyorum ama jokeranne diye bı sayfa var takip etmiyosan ona da bı bakabilirsin. Şahsen güveniyorum o sayfaya oyle herşeyi linklemiyo. Belli bı çizgisi var. Temiz içerikli ürünleri gosteriyo. Ben genelde onun söylediği ürünleri alıyorum bebeğime ek gıda döneminde. Öz ve pekmezleri de mesela onun önerdiği bikac marka var ordan almayı dusunuyorum. Kendininde oğlu var 2 yaş civarında kitap oyuncak yemek ne ararsan var ama eğitici. Sayfasına bı göz gezdirebilirsin
anonim9 zavallımın sürekli hesaplarını kapatıyorlar 🥲
Pembepanterr evet ama yenisi geliyor çok şükür 😂
anonim9 ben aktardan aldım markası yoktu acıkcası koyu kıvamlı organık diye aldım oglumda cok sevdi kullanıyorum sürekli zühre ananınkini alıcaktım ilk fabrikasyon oldugu için vazgectım
anonim9 ya sakın. Göeümcem de almıştı. Benim aldığımla onun aldığının rengi bile farklıydı. Ya weefooddan al ya organik gurmemden. Ben burda birinden de ev yapımı pekmezini aldım . Zühre anadan çok şikayet var