anonim9 ben kullanıyorum özellikle maden suyuyla çok yakışıyor sunumlarda kahveyle mükemmel gidiyor, karadut oranı az olsada sanki dışarıdan aldığımız meyve suları çok mu sağlıklı diye de demeden geçemeyeceğim 😔

abasiyanik gerçekten öyle bende kızım için aldım ama ona vermedim kendim kullanıyorum misafirlere sunumlarda 😂😂

Gamzekck benim oğlum henüz çok küçük dışarıdan meyve suyunuda vermiyorum ☺️ o yüzden temiz içerikli biseyler bakıyorum belki ben içerim bitsin gitsin 😂😂

anonim9 bebeklere Özel içecekler de oluyor ya onlardan dedim gerçi en güzeli evinizde yaptığınız ayran ve meyve sularidir 😂😂

Gamzekck bak bak hem gülüyorum hem bilincleniyorum 😂😂 bu arada bebeğin küçük mu bilmiyorum ama jokeranne diye bı sayfa var takip etmiyosan ona da bı bakabilirsin. Şahsen güveniyorum o sayfaya oyle herşeyi linklemiyo. Belli bı çizgisi var. Temiz içerikli ürünleri gosteriyo. Ben genelde onun söylediği ürünleri alıyorum bebeğime ek gıda döneminde. Öz ve pekmezleri de mesela onun önerdiği bikac marka var ordan almayı dusunuyorum. Kendininde oğlu var 2 yaş civarında kitap oyuncak yemek ne ararsan var ama eğitici. Sayfasına bı göz gezdirebilirsin

anonim9 teşekkür ederim bebeğim de iki yaşında 🥰🥰🥰🫶

anonim9 ben aktardan aldım markası yoktu acıkcası koyu kıvamlı organık diye aldım oglumda cok sevdi kullanıyorum sürekli zühre ananınkini alıcaktım ilk fabrikasyon oldugu için vazgectım

etoile bir maden suyu , bir tatlı kaşığı şeker, iki buçuk yemek kaşığı falan da karadut özü kullanıyorum rengine bakın ne açık ne koyu ortada bir renk olması gerekiyor bardaktaki maden suyunun

anonim9 ya sakın. Göeümcem de almıştı. Benim aldığımla onun aldığının rengi bile farklıydı. Ya weefooddan al ya organik gurmemden. Ben burda birinden de ev yapımı pekmezini aldım . Zühre anadan çok şikayet var