• Muhabbet
  • Kızlar hiç evinizde yada başka yerde yakaladınız mı herhangibi olayınız oldumu

Kbranur65 Eşimle yatak odasına gittik tlfonu elindeydi bakıyor falan bnde yanaştım tlfonu bıraktı işte sevişiyoruz falan 🤣 69 pozisyon mu ,alt üst birbirimize girmisiz neyse ikimiz tam kıvamına geldik şelale pozisyonu varya ona geldik tam girecek bunun amcası aradi nefes nefese kalmış adam saat 12 ye geliyor 😂 neyse nefesini tutu konuştu bir dakikalık falan telefonu kapati nefesini oyle Bir biraktiki ben gülmekten yarıldım bir saydiriyor bir saydiriyor benim gözüm hem aşağıda hemde onda 😂😂bana sus diyor fena olur bnde hala gülüyorum 😂

Kbranur65 1 yıl kadar kaynanamlarla yaşadığım bir süreç oldu hatırlamak bile istemediğim o dönem yatak odamız ayrıydı odamızda ebeveyn banyosu falan var bigun gece işimiz bitti sabaha duş alırız dedik bı kalktık saat 12 kapımız kilitli ama bişey mi oldu sesiniz çıkmıyor diye kaynanamın görümcemin kapıyı bir vuruşu var seslendi eşim bağırdı tabi bişey yok uyandik dedi banyo yaptık çıktık ama olan oldu anlayan anladı onların yüzüne öyle rezil olmuştum şükür kimseye yakalanmadim