Moonlight_ yani ziplamak mi daha iyi yoksa ileri geri surtunmek mi daha cok hangisinde zevk alir
Kadının üstte olduğu pozisyon ?
Zamansiz_ ayyy agzimda sigara vardi ahahahhaa Allah seni 🤣🤣🤣
Sutlucikolati Erkekler ikisinden de zevk alır sen kendi zevkine bak😂
Benim kilomda eşime göre biraz fazla o an hiç birşey akla gelmiyor hatta o öyle daha çok seviyor sürekli üstünde olmamı istiyor bunu anlamak için sen eşinin yataktaki tavrına bak söyle bugün sana bırakıyorum yankı pozisyonu istiyorsan onu yapalım de ben öyle anladım genellde üste olup Altan iş yapmayı tercih ediyor😂
Sutlucikolati hahaha dur kiz yancan😂😂😂🤷🏻♀️
Sutlucikolati önce sürtün sonra zipla💃🏻
Medusa 🤣 esime sorucam da cekiniyorum bana soyle seviyorum boyle seviyorum dese bile nasil yapicam 🤣 marifet yok ki bende sorayim da yapiyim 🤣
maras21 ay dur deniyim mukemmel taktik 🤣 acik acik soramiyorum ustu kapali sorayim 🤣🤣🤣
Moonlight_ denicem tesekkur ederiiiim 😅
Sutlucikolati bence direk sorma dene gece sonlandiktan sonra yada gunduz 👀😂😂😶🌫️ o zaman boyle işveli cilveli nasil hosuna gittin mi filan diye git konuya
Sutlucikolati bizde ikiside zevkli her kesin farklı zevk noktaları olduğu için bişey söyleyemiyorum ama bizde zıplama on planda diyebilirim
Zamansiz_ işte onu sormaya utaniyorum 🤣
perimasali802_ Tesekkur ediyorum deniyim bugun 😅
perimasali802_ Veriyonuz gazı sonra foss cikmiyim da 🤣
Sutlucikolati kiz kocanda kocan neyden utancan🥲
Sutlucikolati zevkten dört köşe olursun ama şu kafa ile gitme .tadina bak kendin zevk odaklarını bil ve ona göre hareket et aşkım 😂🔥🔥
Sutlucikolati İçindeki ateşe kulak ver😜 İleri geri kalça hareketini yap, yaparken de hoşuna gidiyor mu diye sor cilveli cilveli😂