kizatasozu Moonlight_ ben olsam bana o iftirayı atmasaydi karismazdim ama iftira attığı için bende senin yaptığını yapardjm hatta daha fazlasını..
Coolness incitanesii Cool duruşum asdfjjk intikam almak için çaba sarfetmiyor, herşeyin bi vakti zamanı var, o zaman ilahi adalet devreye giriyor 💫
perimasali802_ incitanesii özel kapalı canim,sunu soyliyim okul zamanında biri benle ilgili bişey demişti bnde gidip onu tuvalete yakaladığım gibi evire çevire dövmustum en masum olayim budur efenim saygılarımla 😂
incitanesii perimasali802_ en masumu dahi hayatta yapamayacağım bir şey daha çok fırın ekmek yemem lazım😂
meleksen1 incitanesii Hiç intikam almak için uğraşmadım direkt Allah’a havale ediyorum kimse yaşattığını yaşamadan ölmez ilahi adalet var 😇😇
HurremSultan incitanesii hiç almam o seviyeye kendimi düşürmem. Ama hep Allah’ın dan bulsunn benim hesabımı o sorsun derim. Kurban olduğum rabbim de öyle güzel soruyor ki❤️🥰💐
Goat incitanesii Zaten kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Allahından bul de geç, zaten eninde sonunda senin karşına öyle güzel çıkarıyorki tek tek tek