kizatasozu Moonlight_ ben olsam bana o iftirayı atmasaydi karismazdim ama iftira attığı için bende senin yaptığını yapardjm hatta daha fazlasını..
Coolness incitanesii Cool duruşum asdfjjk intikam almak için çaba sarfetmiyor, herşeyin bi vakti zamanı var, o zaman ilahi adalet devreye giriyor 💫
perimasali802_ incitanesii özel kapalı canim,sunu soyliyim okul zamanında biri benle ilgili bişey demişti bnde gidip onu tuvalete yakaladığım gibi evire çevire dövmustum en masum olayim budur efenim saygılarımla 😂
incitanesii perimasali802_ en masumu dahi hayatta yapamayacağım bir şey daha çok fırın ekmek yemem lazım😂
meleksen1 incitanesii Hiç intikam almak için uğraşmadım direkt Allah’a havale ediyorum kimse yaşattığını yaşamadan ölmez ilahi adalet var 😇😇
HurremSultan incitanesii hiç almam o seviyeye kendimi düşürmem. Ama hep Allah’ın dan bulsunn benim hesabımı o sorsun derim. Kurban olduğum rabbim de öyle güzel soruyor ki❤️🥰💐
Goat incitanesii Zaten kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Allahından bul de geç, zaten eninde sonunda senin karşına öyle güzel çıkarıyorki tek tek tek
Eskobar incitanesii hayatımda intikam alacak kadar kimseyi sevmemeye tövbe ettim sevdiklerimide Allaha havale ettim canımı sıktığıma değmezler
HurremSultan Eskobar aşkım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor. Eşinle sorunlari cozdunuz mu bakıyor mu covuklara biraz
Moonlight_ melaykeeee hak etti kendisi bütün haltlari yiyenmis meger ama bana iftira atiyor bence bu kendi sucunu bastirmak icin yapti gibi geldi bana sonunda allah cikariyor ama karsina
Gamzekck incitanesii birinden intikam aldığımı hiç hatırlamıyorum Allah’a havale ediyorum ahım onun üzerine Allah’ım sen konuyu biliyorsun yasattiginin bin mislini eşi çocukları hariç ondan çıkart diye dua ediyorum kabul de oluyor bin şükür