busenihicalakadaretmez uyduğun saat dilimleri önemli, bi vakit var derler şimdi aklıma gelmedi o vakte mi denk geldin acaba.
Uykusu ağır olan baksın
Coolness evet ikindi vakti uyunulmazmis🤷onu dedigin acaba
busenihicalakadaretmez allahım keşke bende şöyle bir uyusam ya 4,5 senedir ayıların kış uykusuna hasretim 🥲🥲🥲 eşim dediğiniz gibi kulağının yanında son ses bağır asla duymaz illa itekleyerek uyanacak
busenihicalakadaretmez ben normalde çıt olsa uyanan biriyim ama son zamanda tlf alarmı defalarca calsa duymuyorum. Kontrole gittigimde doktora sordumda stresli yada uzuntuluyken melatonin hormonu salgılanmadigi icin vucut daha bitkim halde uykuya geciyormus ve uyanmak guclesiyormus. Kimi insan stresli oldugunun farkina bile varmazmis gunluk kosturmalardan sonra bilinc altı o stresi algilayip uyku haline ceviriyormus.Bana melatonin ilac takviyesi verdi onu kullaniyorum uc dort gundur baya toparladi beni.normal vitamin gibi bir ilac doktoruna sor istersen faydasini gorursun
Goat
Hangi doktora gittin bunun için. Evet aslında aşırı stresliyim ve çok stresli olunca da bu sefer en ufak bir şey bile üstüne eklenince patlama noktasına geliyorum. Dün anneme beni uyandır demişim 2 kez gelmiş ben kapıyı kapat demişim ama hiç hatırlamıyorum
Susunbebekuyuyo
Hiç iyi değil bence 🥲 ben hiç böyle değildim stres sanırım.
Coolness
Oğlum uyuduğu zamanlar akşam 9,30 10 gibi
perimasali802_
Strest sanırım benim ki
busenihicalakadaretmez olabilir canim 🌸
perimasali802_
Oysa gece keyif yapacaktım tavuk gibi erken uyumuşum 😢😁
busenihicalakadaretmez ay uykum var 😴😴🤕
busenihicalakadaretmez çok yorgunsan çok uykusuzsam olabilir normaldir
kizatasozu
Ben hiç böyle değildim ki ama mesela şu an sanki kemiklerim kırılıyor gibi. Çok yorgun olsamda sesleri duyar uyanırdim mesela şu an duyamıyorum bir sey
perimasali802_
Benim uykularımın birazı senin olsun ♥️ en azından uykum az daha hafiflesin.
busenihicalakadaretmez benimki bana yetiyor 😂bna yuk bile evde zombi gibi geziyorum canim
perimasali802_
Benim bazen durduk yerde uykum geliyor ve vücudumda 3 kişiden dayak yemişim gibi bir his var 😬😁
busenihicalakadaretmez ic hastalıklara gittigimde ona bahsetmistim melatonin takviye edince normale donersin dedi ama yinede norolojiyede yonlendirdi, onun bolumuymus bu uykuyla ilgili seyler noroloji doktorda ayni seyi soyledi. Ben psikiyatri bakar saniyordum norolojiymis
busenihicalakadaretmez ay valla biraz uyudum şimdi bomba gibiyim 🤣
perimasali802_
Bi de ben uyuyunca bomba gibi olsam hayır çok uyudum mu da başım ağrıyor ne biçim vücudum varsa 🤣