Kızlaaar var mı vajinal orgazm olan ? Burada bi post okumustum bi ara vajinal orgazm olmakla ilgili post sahibinin dediklerini yaptim ama olamadim var mi baska taktik ? Asiri merak ediyorum o hazzı 🔥🤣
Vajinal orgazm olan var mı?
Sutlucikolati hangi post canim 😂
perimasali802_ ay dur bulabilirsem etiketliyim🤣
Sutlucikolati 2 senelik evliyim dogum yaptıktan sonra olmaya başladım ama şurda bir tuaflık var sezeryan yaptım vajinal dogum degil bende çözemedim 🤦🏻♀️
papatyamsigibi Genelde de vajinal dogumdan sonra bollasiyo derler 🤣 ben dogum yaptiktan sonra hissizlik olustu bollastigini hissediyorum 😅
Sutlucikolati valla bacım o zaman vücudumu yeni çözmeye başladım diyelim 😂 dogumdan sonra zaten mesela istegim fazlalaştı 😂
Sutlucikolati post uzun şuan okuyamam ama ben oluyorum tuhaf bir his oluyor o an kasilma bacaklarda hissizlik gibi 😂 yani sanki bir yük gitmiş gibi 🔥🔥
Tamamen odaklandın mı rahat oldun mu oluyor 🔥
Klitoral orgazmdan daha fazla tatmin edici ve uzun sürüyor 🔥🔥🫢
Sutlucikolati ya şöyle diyeyim eşime sürtünerek rahatliyarum rahatliycagim zaman hissediyorum kuş gibi hafifliyorum rahataliyorum
Sutlucikolati ok nirvana jel de çok iyi tavsiye ederim 👍🏻
papatyamsigibi benim hep fazlaydi da yetenek yok 🤣
rihannaa Odaklaniyorum ama olamiyorum bi nokta varmis sanieim onu uyarmak gerekiyirmus dogru mu
rihannaa Denicem tesekkur ederiim 🥰
perimasali802_ Ööfff iyice merak ettim 🤣
Hcnxjdj deniyim onu da
Sutlucikolati ön sevişme+ sex öncesi oral olursa vajinal orgazm daha kolay oluyor
Sutlucikolati var benn🤣
Sutlucikolati yani eğer direk ben olamıyorum ve yapamıyorum diye odaklanirsan zaten olmaz Kendini en iyi taniyan sensin canım . öncelikle önce ön sevisme ile kendini uyarman gerekiyor karşılıklı oral yaparak klitoristen uyari ver esin veya sen parmağını içeri koy ve g noktani bulmalisin orayı nasil bulacan gelgit yaparak baktin bişey hissetmiyorsun biraz daha derine gir
perimasali802_ valla bi sen bide @zeytep üstünüze tanımam burda ateşli karılarsınız 😂 nerden buluyonuz bu kadar isteği bana da yollayın birazcık
Oluyorumanlasana Denicem birazdan 🤣