Sutlucikolati Kızlaaar var mı vajinal orgazm olan ? Burada bi post okumustum bi ara vajinal orgazm olmakla ilgili post sahibinin dediklerini yaptim ama olamadim var mi baska taktik ? Asiri merak ediyorum o hazzı 🔥🤣
papatyamsigibi Sutlucikolati 2 senelik evliyim dogum yaptıktan sonra olmaya başladım ama şurda bir tuaflık var sezeryan yaptım vajinal dogum degil bende çözemedim 🤦🏻♀️
Hcnxjdj Sutlucikolati ya şöyle diyeyim eşime sürtünerek rahatliyarum rahatliycagim zaman hissediyorum kuş gibi hafifliyorum rahataliyorum
perimasali802_ Sutlucikolati post uzun şuan okuyamam ama ben oluyorum tuhaf bir his oluyor o an kasilma bacaklarda hissizlik gibi 😂 yani sanki bir yük gitmiş gibi 🔥🔥
Sutlucikolati papatyamsigibi Genelde de vajinal dogumdan sonra bollasiyo derler 🤣 ben dogum yaptiktan sonra hissizlik olustu bollastigini hissediyorum 😅
papatyamsigibi Sutlucikolati valla bacım o zaman vücudumu yeni çözmeye başladım diyelim 😂 dogumdan sonra zaten mesela istegim fazlalaştı 😂
bosverkanka Sutlucikolati bende vajinal doğum yaptım ama eşim aynı eskisi gibi dar hiçbir değişiklik yok diyor minyon olduğum için mi acaba
Hadibeee perimasali802_ orgazm bumu ki ben bunu hep yaşıyorum birde vah ediyom neden olmuyorum diye🤣🤣herhalde ben orgazmi kriz gibi hayal etmişim işte ilişki içinde titreme falan ama masturbasyon yaparakkende oluyor
rihannaa Tamamen odaklandın mı rahat oldun mu oluyor 🔥 Klitoral orgazmdan daha fazla tatmin edici ve uzun sürüyor 🔥🔥🫢
Sutlucikolati rihannaa Odaklaniyorum ama olamiyorum bi nokta varmis sanieim onu uyarmak gerekiyirmus dogru mu
kanalize rihannaa bunu ön sevişmede mi kullanmak gerekiyor biraz beklemek mi lazım yoksa ilişki anında mı ben hiçbir fark göremedim kokusu da yok hoşuma gitmedi çilekli daha güzel geldi
perimasali802_ Sutlucikolati yani eğer direk ben olamıyorum ve yapamıyorum diye odaklanirsan zaten olmaz Kendini en iyi taniyan sensin canım . öncelikle önce ön sevisme ile kendini uyarman gerekiyor karşılıklı oral yaparak klitoristen uyari ver esin veya sen parmağını içeri koy ve g noktani bulmalisin orayı nasil bulacan gelgit yaparak baktin bişey hissetmiyorsun biraz daha derine gir
songulas perimasali802_ valla bi sen bide @zeytep üstünüze tanımam burda ateşli karılarsınız 😂 nerden buluyonuz bu kadar isteği bana da yollayın birazcık
Oluyorumanlasana Sutlucikolati sen elinden geleni yapıyorsun bence eşin yapmıyor gibi geldi 😂 eşinin rolü buyuk bu konuda onun tatmin etmesi lazim