5. Hafta 😍💪🏻
belladonna O dönem korkanların arasında bende vardım 🤣🤣
belladonna OooOoOoOooo göze girdim OOoOoOooooooğğğ 🤣🤣
Moonlight_ senin küçük ne zaman büyüyecek 😂😂 ne kadarlık oldu aşkım 😍 bende iyiyim her şey yolunda çok şükür 2 gündür evi aklayıp paklıyorum (sanki çok kirliymiş gibi) 😂 o yüzden çok giremedim buralara
dilberevinbarkinyokmu iyi yapmışsın 😍🥰
kizatasozu bu hafta fazla vermek istiyorum ama en azından 59 görsem güzel olacak benim için. Yoksa modum kırılıyor, hep buralara kadar geliyorum tekrar kilo alıp duruyorum. Bu sefer böyle olmaması için sabredeceğim tabii ki ama ne kadar tartıda eksi görürsem o kadar da motive eder beni. Hani 10-15 kilo fazlam olsa takmazdım az vermişim çok vermişim diye. İncelmeme bakar devam ederdim ama şu an hep bu kilolardan sonra tekrar kilo aldığım için o döngüyü kırmak istiyorum artık o yüzden bu rakamları görmek çok önemli benim için. Dua ette güzel sonuçlar alayım 🥹🥰
66 kilo olmusummmm @ladymomm bal peteğimmmm 😍💕🌷♥️♥️🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ladymomm 9 aylikk teyzesiii agustosta 1 olacak insallah büyük oglumda temmuzda 8 olacak 🫠❤️
Benim ev su an hep daginik hep kirli topluyorum temizliyorum yine ayniii 🤣🤣
ladymomm
Hahaha ben 😂
ladymomm
Tabi lady herkes giremez 😜😜
ladymomm evet canım haklısın eziyete dönerse benim için diyet bitmiş demektir daha önce yaşandii. Ay yakın zamanda benimde akrabamin nişanı olabilir inşallah çok yakın değildir şuan istediğim elbiselerin içine giremem 😂😂😂😂 bugün sporu birakacakken aklıma bunu getirdim istedigin elbiseleri giymek için devam diye 👻👻👻
ladymomm evet chloe ting diye biri var onun videolarını yapıyorum çok güzel
ladymomm nasıl yani kilomu aldjn bu diyet sürecinde 😬 sana inancım sonsuz başarırsın insalh ♥️
ladymomm boydan aynam yokki var ama siyah belli olmaz
perimasali802_ vermiş misin 😍😍😍
Moonlight_ yaaaa daha çok minimak 😍
ladymomm vermişimmmmmmm ya inanmıyorum 😍
Oluyorumanlasana ahhahaha bende olabilirim 😂😂😂
belladonna diyet yapmadığı halde postumu terketmiyor arkadaşlar çünkü bana aşık 😂😂