ladymomm ilk haftasında 72 diye biliyorum tam hatırlamıyorum ama o civardaydim(2 ay olmuştur tartilali )sonra 68 şimdide 66

@ladymomm @perimasali802_ @Zamansiz_ @belladonna @ESMERBOMBA_ @kizatasozu @kurufasulyegibi @Oluyorumanlasana @Moonlight_ ve etiketleyemediklerimmm kız kimse gün sonu raporu vermemiş 😂😂 lady beni dövecek ama yediklerini söylüyorum bugün abarttım 😂😂 sabah eşim yoktu 1 tane patates hasladim salatasını yaptım 👻 ekmeksiz domates ve zeytin ile tükettim. İkindi gibi çok acıktım bi tane muz yedim. Akşam 2 tane miniiiicik biber dolması yanına yoğurt 😂 spor olarak Leslie 3 mil e çıktım ardından 50 mekik çektim üstüne karın egzersizi yapacaktım 5 dakika yapabildiğim oğluşum uyandı sporum bitti bende bitmistim zaten 🥲

anonim9 oyyy ne güzel yapmışsinnnn canım bol eksilerin olsunnn 🥰💕 bnde birakmama rağmen kilo vermişim ama dikkatliydim tabi o yüzden yarindan sonra inşallah Leslie yapacam bnde maalesef göbek gitmiyor

Sabah 20 dakika kardiyo
        Öğleden sonra 25 dakika HIIT+Abs
        Toplamda 300 kalori yaktım 🔥

2 litre su içtim
        Yeşil çay içmedim canım çekmiyor bu aralar
        Kaçamak yok ve şekersiz beslenmeye devam ediyorum 🙈

Aslında akşam hurma yemeyecektim ama dayanamadım 🙈 Bu yediğim hurmalar inşallah beni tırmalamaz diyor ve sözü size bırakıyorum 😂😂

@newmommy_
        @Zamansiz_
        @zeytep
        @perimasali802_
        @Moonlight_
        @llanjalee
        @anonim9
        @Aglicaktabikolaymi
        @aselinannesi9398
        @Susunbebekuyuyo
        @kurufasulyegibi
        @Oluyorumanlasana
        @enerciiiii
        @kizatasozu
        @ESMERBOMBA_
        @Cicikiz
        @belladonna
        @HurremSultan
        @dilberevinbarkinyokmu
        @delikcorap
        @zmran

perimasali802_ toplama bakınca güzel vermişsin aşkım ve 2 kiloda güzel gitmiş bence. Diyet yapmıyorum kafasında olmana rağmen bu sonuç iyi yani 😍

anonim9 peki ilk defa yanılman ve sana hiç kızmayacak olmama ne diyorsun 😍😍😂 yediklerinde hiçbir şey yok gayette güzel yemişsin. Biber dolmasını da tam olarak doğru ölçü ve seçimlerle yemişsin yanına salata bile olurdu onun 😍 afiyet olsun aşkım

ladymomm degilmi,ya bilmiyorum acaba cokmu taktim yetişemiyorumdum resmen özellikle çocuklar,ve bugün kizimida aşı yaptırdim ateşi çıkacak kesin gece 🥴🥴🥴