perimasali802_ o bile hareket işte aşkım oturmaktan iyidir
5. Hafta 😍💪🏻
belladonna aaa ben küsülecek bir insan mıyım şimdi bak 🥲😅🙈
ladymomm ilk haftasında 72 diye biliyorum tam hatırlamıyorum ama o civardaydim(2 ay olmuştur tartilali )sonra 68 şimdide 66
ladymomm kiayfetlimi kiyafetsizmi cekiyosun
@ladymomm @perimasali802_ @Zamansiz_ @belladonna @ESMERBOMBA_ @kizatasozu @kurufasulyegibi @Oluyorumanlasana @Moonlight_ ve etiketleyemediklerimmm kız kimse gün sonu raporu vermemiş 😂😂 lady beni dövecek ama yediklerini söylüyorum bugün abarttım 😂😂 sabah eşim yoktu 1 tane patates hasladim salatasını yaptım 👻 ekmeksiz domates ve zeytin ile tükettim. İkindi gibi çok acıktım bi tane muz yedim. Akşam 2 tane miniiiicik biber dolması yanına yoğurt 😂 spor olarak Leslie 3 mil e çıktım ardından 50 mekik çektim üstüne karın egzersizi yapacaktım 5 dakika yapabildiğim oğluşum uyandı sporum bitti bende bitmistim zaten 🥲
anonim9 oyyy ne güzel yapmışsinnnn canım bol eksilerin olsunnn 🥰💕 bnde birakmama rağmen kilo vermişim ama dikkatliydim tabi o yüzden yarindan sonra inşallah Leslie yapacam bnde maalesef göbek gitmiyor
perimasali802_ ah o göbek Allah bildiği gibi yapsın zaten 😂😂😂 gider inşallah zamanla başka bakalım 😚😚😚
ladymomm Keşke bana da Aşik olsa.zeki akıllı biri😂😂
anonim9 benim belirli bir planın yok inanır mısınız gelişi güzel yaşıyorum 😂
Oluyorumanlasana olsun aşkım oda güzel 😂😂
Sabah 20 dakika kardiyo
Öğleden sonra 25 dakika HIIT+Abs
Toplamda 300 kalori yaktım 🔥
2 litre su içtim
Yeşil çay içmedim canım çekmiyor bu aralar
Kaçamak yok ve şekersiz beslenmeye devam ediyorum 🙈
Aslında akşam hurma yemeyecektim ama dayanamadım 🙈 Bu yediğim hurmalar inşallah beni tırmalamaz diyor ve sözü size bırakıyorum 😂😂
@newmommy_
@Zamansiz_
@zeytep
@perimasali802_
@Moonlight_
@llanjalee
@anonim9
@Aglicaktabikolaymi
@aselinannesi9398
@Susunbebekuyuyo
@kurufasulyegibi
@Oluyorumanlasana
@enerciiiii
@kizatasozu
@ESMERBOMBA_
@Cicikiz
@belladonna
@HurremSultan
@dilberevinbarkinyokmu
@delikcorap
@zmran
perimasali802_ toplama bakınca güzel vermişsin aşkım ve 2 kiloda güzel gitmiş bence. Diyet yapmıyorum kafasında olmana rağmen bu sonuç iyi yani 😍
aselinannesi9398 iç çamaşırlarımla çekindim tam net anlamak için
anonim9 gitmiyor top gibi kaldi 😂
perimasali802_ gidecekkk işte o kadar gayret 😂
ladymomm degilmi,ya bilmiyorum acaba cokmu taktim yetişemiyorumdum resmen özellikle çocuklar,ve bugün kizimida aşı yaptırdim ateşi çıkacak kesin gece 🥴🥴🥴