aselinannesi9398 olacak bence bak gör 😍😍😍
5. Hafta 😍💪🏻
Oluyorumanlasana 3 kilo bir hafta için normal. Bir anda tatlı vs kestiğin için halsizlik yapmış olabilir. Şeker , tansiyon düşmesi filan yaşıyorsan eğer tatlı niyetine hurma gibi sağlıklı ürünler tüketebilirsin. Birde diyet tarzı yemek hazırlamak zorunda değilsin zaten günlük yediğimiz yemekler diyette rahatlıkla tükettiğimiz yemekler. Sadece yağını az koyarsın, porsiyonu dediğin gibi ölçülü şekilde ayarlarsın ve neyin yanında neyden, ne kadar yemen gerektiğini çözdükten sonra diyeti aslında normal bir beslenme biçimi olarak görüp hayatına tamamen oturtmuş olursun. Bende önümde özel bir liste olmadığı sürece öyle karışımlı değişik tarifler yapmıyorum. Açlığa alışmanın sebebi de şekeri kestiysen olabilir 🤔 ilk günler yoklar sonra vücut alışır ben tam olarak 1 aydır ağzıma şeker sürmedim. Ara ara yeme ataklarım oldu ama baş edemeyecek kadar büyük ve zorlayıcı değildi. Hatta inanır mısın? Duygusal açlığımı bile yok etti. Şimdi canım tatlı şeyler çekse de gidip yiyesim gelmiyor. Şu şeker muhabbetini bir dene derim 😍 verdiğin kilo içinde tebrik ederim 🥳
- Düzenlendi
aselinannesi9398 bebeğim bence ilk nerede tartıldıysan orada devam et. Ama olduğun yer doğru tartmıyor diye şüphe ediyorsan değiştirebilirsin. Değiştirmeden önce imkanın varsa başka yerde doğru tarttığına emin olduğun bir tartıda tartılıp sonra evdeki ile kıyasla iki tartı da aynı sonucu veriyorsa orada sabit tut 🥰
Başlangıç 82 devam ettiğim kilo 75.5😇
ladymomm inşallah canım 🥰
ladymomm malesef canım öyle imkanım yokta dursun ya ilk yerinde o zaman 10gr bişey zaten
- Düzenlendi
Cicikiz ayy çok güzel inşallah bende güzel sonuçlar alırım
ladymomm aşkım sen çok iyi gidiyorsun herşeyi mükemmel yapıyorsun nasıl 100 Gr verirsin anlamadım. Bizimi kandiriyon doğru söyle 😅😅😅
ladymomm bende bu hafta 69 görürüm inşallah
ladymomm
Haftaya değil genel olarak verdiğin kilolulara bak 😅
Lady bugün salı 😅😅😅
aselinannesi9398 inşallah 🙏 bende 69 u bi görsem
63.6 olmuşum
ladymomm süpersiin bu bilgiler cok önemli 👌🏼
ladymom ile yaza fit gir ! 💃🏻
Oluyorumanlasana sen daha dobraligimi gormemissin 😂
etoile ahahahah👌🏼😂