ladymomm belladonna hamur şefim olsa 2 saat buzla yoğurmak zorunda kalmam bende herhalde 🤣🤣🤣🤣 onunla şipşak kıvam alıyor kendi evime geçince bir tane alacağım mutlaka çünkü bizim eve farz bir alet 😂😂 şu an diyetteyim diye pek bir şey yapamıyorum ama bizim yörenin yemekleri vs hep hamurlu olur 😂
belladonna ladymomm Her mutfakta olması şart bence 😅 resmen kolaylık oluyor. Sen de ilk fırsatta al inşallah ahahahan Kız sen nerelisin?
ladymomm belladonna öyle bir imkanın var madem gitsene zumbaya tekrardan 😍 ben kendimde yazılacaktım spora. Eşim çok yere sordu ama buralarda kadınlar için bir yer bulamadık yoksa ne güzel olurdu benim içinde
belladonna ladymomm İş, ev, çocuk, salona gitmek zor oluyor Ya. Ama kızım büyüdü artık biraz daha Kolay olmadı başladı bazı şeyler. Ben önce pilatesi bir bitireyim de lady ona da sıra gelir 😅
ladymomm Zamansiz_ bir tane gönderi buldum aşkım 1 hafta uygulanacak bir liste metabolizma için bende onu deneyeyim diyorum yarından itibaren. Hiç kilo veremeyen ya da yavaş veriyorum diyenler için paylaşmıştı diyetisyen
ladymomm belladonna üzerindeki kıyafetten va öyle gelmiş olabilir gözüne belki bazı kıyafetler normalden kilolu gösterebiliyor 😅
ladymomm belladonna eşiminde midesi çok hassas öyle şeyler tüketesin mahvoluyor o yüzden 3-4 senedir yemekleri sadece zeytinyağıyla yapıyorum onun için sıvıyağı da çok tüketince hamsızlık yapıyor midesini yakıyor neden bilmiyorum 🤷🏻♀️
belladonna ladymomm Allahtan beni yağ etkilemiyor ama benim eşim de her sıvı yağla yapılan yemeği yiyemiyor tadını anlıyor hemen nasıl anlıyorsa 😅
ladymomm anonim9 panik yapma modunu da düşürme hemen bende 2 gündür spor yapmadım keyfim yoktu dinlemek istedim bedenimi dinlemeyi tercih ettim sende arada böyle yapınca pişmanlık hissetme. Dün mesela akşam yemeğinde tost yedim sjjdjdks bugün kahvaltı da simit bile yedim çünkü canım çekti yapacak bir şey var mı? Yok. Pişman mıyım? Hayır değilim. Çünkü ihtiyacım varmış ki yemişim bazen vücuda değişik şeylerin girmesi iyidir 😍
anonim9 ladymomm sende mii 😂💃💃 dun inanılmaz sağlıksız beslendim. Kahvaltı ve akşam yemeği iyiydi ama misafirim vardı akşam kek yedim üstüne meyvee 🤦🤦 bu sabah da patates kızartması yedim avcum kadar mayonezli 🥲🥲 spor da yok bugün. Akşamına iyi bişe yicem ama umarım düzelirizzz. Tartım da yok yarin tartı günü 😂 ölçüm yapacaktım ama bu iki gündür yediklerimle asla santim erimemistir 😂😂😂
ladymomm sare08 bende en son 1,5 sene önce 59,90 olmuştum 4 sene önce 59 dum. Şimdi çok isterim bekarken bile 59 kilo evlenen beni 57-58 görüp kendime bir tarih yazmayı 😍🙈
ladymomm Moonlight_ yaaa iyi olamana sevindim kendine dikkat et bebeğim 🥹 bende eşim haftasonu full evde olduğu için çok giremiyorum ama aklım hep sizde 😍
ladymomm belladonna artık çeyiz dizen kızların bile çeyizine alması gereken bir şey 😂 baba Sivas anne Tokat 😍🙈 annem çok güzel hamur işi yapar. Haftasonu küçükken hep evde poğaça börek pişerdi hiç şaşmazdı. 🫠🫠🙈 bu basenler annemden ötürü galiba 😂😂
ladymomm belladonna banada her gelen zeytinyağlı yemekleri yiyemiyorum anlıyorum der 😂 ama 3-4 yıldır yemekleri hep zeytinyağıyla yaparım önceden makarna, pilavlarda sıvıyağ kullanırdım şimdi onu da bıraktım 😅 benim yemeklerimde bir şey hissettiniz mi diye sorunca yok diyorlar 🙃😅😅
ladymomm belladonna yoruldum dinlenmem gerekiyor gibi hissettim bugünde diyeti baştan aşağı bozdum ama bunu bilerek yaptım 😂😂 biraz şok yaşaması gerekiyordu sjdjdjkd