belladonna 2 mile olur aşkım. Bunu da açıklayayım hemen sana 😅 spor yaparken vücut 20 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyor yani yaptığın spordan verim alabilmek için hiç ara vermeden en az 20 dakika hareket etmen lazım. 1 mile Leslie de 15 dakika yaptığı için sana tam olarak istediğin sonucu vermez. Hem öyle zor bir şey değil 30 dakika ne ara bitmiş anlamıyorsun eğer yaparsan bence sıkılmadan devam edebilirsin. Sabah aç karnına 30 dakika yapsan kardiyo yerine geçebilir bu arada iyi olur 👌🏻 pilatesi de akşam yapabilirsin. Edindiğim bir bilgiye göre akşam yapılan sporunda 16:00-17:00 saat aralığında olanı idealmiş. Yani hem sabah aç karnına yapılan hemde 16:00-17:00 arası yapılan sporlar daha güzel sonuç veriyor diye öğrendim 🙈 ama hangi saatte yaptığından ziyade önemli olan yapabilmen ❤️ saatleri de hayat şartlarımız belirliyor zaten. Ben eğer o saatlerde müsait olursan 16:00-17:00 arası aç karnına yapar peşinden de akşam yemeğini yiyebilirsin diye söylemek istedim yapamazsan da sorun değil dediğim gibi 🌸