ladymomm evet canım haklısın eziyete dönerse benim için diyet bitmiş demektir daha önce yaşandii. Ay yakın zamanda benimde akrabamin nişanı olabilir inşallah çok yakın değildir şuan istediğim elbiselerin içine giremem 😂😂😂😂 bugün sporu birakacakken aklıma bunu getirdim istedigin elbiseleri giymek için devam diye 👻👻👻
5. Hafta 😍💪🏻
ladymomm evet chloe ting diye biri var onun videolarını yapıyorum çok güzel
ladymomm nasıl yani kilomu aldjn bu diyet sürecinde 😬 sana inancım sonsuz başarırsın insalh ♥️
ladymomm boydan aynam yokki var ama siyah belli olmaz
perimasali802_ vermiş misin 😍😍😍
Moonlight_ yaaaa daha çok minimak 😍
ladymomm vermişimmmmmmm ya inanmıyorum 😍
Oluyorumanlasana ahhahaha bende olabilirim 😂😂😂
belladonna diyet yapmadığı halde postumu terketmiyor arkadaşlar çünkü bana aşık 😂😂
kurufasulyegibi ayyy o kadın iyi güzel hojdır da ben yaparken ölüyorum bahzhdjsls şu an spora vücudum alıştı aslında acaba bir baksam mı ona 😂😂
- Düzenlendi
kizatasozu yok aşkım ben önceden 3-4 kere 64 olup 60 ları gördüm sonra tekrar 64-65 lere çıktım. Yani tam 59 görmeye ramak kaldığında tekrar başa sardım o yüzden bu hafta 59 u görmeyi çok istiyorum. Görürsem eğer motivem daha da yükselecek. Yoksa tartıdaki rakamı kafaya takan birisi değilim onu demek istemiştim 🥲
aselinannesi9398 benimde yok dolabımda var ama vücudumun tamamı yanlamasın çıkmıyor bende yarı yarı çektim 😂😂 bir sağdan bir soldan ahahahh
kurufasulyegibi yaa onun videoları artık yok YouTube daha. Kendine program mi yaptı anlamadım sen nerden bakıyorsun
perimasali802_ aşkım süpersin ya bak spor yapmadığın halde gitmiş çünkü emziriyorsun 😍😍 sağlıklı beslenmeye devam et meyvesini göreceksin çocukların düzeni oturunca da en kısa zaman da sporu hayatına ekle. Haftada 3 kere yapsan bile sana yeter 🥳
ladymomm deneyicem aşkım bugün baya yürüdüm çocuklarla çarşı park derken akşam eve geldim 🤣
ladymomm
Kadrimi kıymetimi bil. Küsersem postunu okumam bile 😜😜
perimasali802_ kaç kilo gitmiş peki şimdi