ladymomm evet canım haklısın eziyete dönerse benim için diyet bitmiş demektir daha önce yaşandii. Ay yakın zamanda benimde akrabamin nişanı olabilir inşallah çok yakın değildir şuan istediğim elbiselerin içine giremem 😂😂😂😂 bugün sporu birakacakken aklıma bunu getirdim istedigin elbiseleri giymek için devam diye 👻👻👻

ladymomm nasıl yani kilomu aldjn bu diyet sürecinde 😬 sana inancım sonsuz başarırsın insalh ♥️

kizatasozu yok aşkım ben önceden 3-4 kere 64 olup 60 ları gördüm sonra tekrar 64-65 lere çıktım. Yani tam 59 görmeye ramak kaldığında tekrar başa sardım o yüzden bu hafta 59 u görmeyi çok istiyorum. Görürsem eğer motivem daha da yükselecek. Yoksa tartıdaki rakamı kafaya takan birisi değilim onu demek istemiştim 🥲

ladymomm tamamen değil kiizz yarısında çok yorulmuştum o zaman bırakacaktım ama devam ettim 😂

aselinannesi9398 benimde yok dolabımda var ama vücudumun tamamı yanlamasın çıkmıyor bende yarı yarı çektim 😂😂 bir sağdan bir soldan ahahahh

kurufasulyegibi yaa onun videoları artık yok YouTube daha. Kendine program mi yaptı anlamadım sen nerden bakıyorsun

perimasali802_ aşkım süpersin ya bak spor yapmadığın halde gitmiş çünkü emziriyorsun 😍😍 sağlıklı beslenmeye devam et meyvesini göreceksin çocukların düzeni oturunca da en kısa zaman da sporu hayatına ekle. Haftada 3 kere yapsan bile sana yeter 🥳