Nasıl kurtuluruz bunlardan ya annem çok titiz bir kadındır ona rağmen bu böcekler evin her yerindeler en çok banyoda varlar ışığı açtığımızda nereye gideceklerini şaşırıyorlar meğerse karanlık ortamda gezerlermiş eczaneden ilaçta aldık ama yok sizlerin evinde var mıydı vardıysa nasıl kurtuldunuz
Gümüşcün böceği
Kryasminee biz devremülke tatile gitmiştik orda evin her yerinde vardı. Çok iğrenç gerçekten marketten normal böcek ilacı alıp gördüğümü öldürmüştüm iki çocuk var çok korkuyordum onların üstüne gelir uyurken diye. İnternetten baktığımda onun için özel ilaçlama yapıyorlarmış. Bence direk bir şirket çağırın ilaçlatın bence. Çok yumurtlayıp yuva yapıyorlarmış çünkü
Kryasminee
Allah kahretsin o böcekleri annemlerin banyosunda var geceleri cıkıyo benım de evde 2 3 kere gördüm mutfakta sanırım evleree olan en yaygın böcek
Kryasminee genelde nemin fazla oldugu ortamlarda ve bölgelerde oluyorlar daha önceleri burda birinden apartmandan oturuyorsan eger sadece daireni değil apartmanın komple ilaçlatılması gerekiyor diye okumuştum
Bizde de oldu parkelerin kenardan çıkıyordu bide hızlı kaçıyordu eşim ilaç aldı sıktı duvar dibindeki delikleri falan kapattım derz ile bayadır yok