kizatasozu Sutlucikolati heh tam aradığım post o filmi bende ilk sezonunu yeni bitirdim başla bı filme başladım onun 4. Bolumundeyim eşle izlenirmi bilemedim kadının memesi görünüyor yine ismi fark desire.
Sutlucikolati kizatasozu kadinin memesini her sahnede gozumuze sokuyolar mi 🤣 malum bende meme olmayinca oneml konu oluyo bunlar 🤣🤣🤣🤣
kizatasozu Sutlucikolati 😅😅😅🙈ay pardon karıştırdım isimleri çok kişi var napiyim😅
etoile Sutlucikolati Eskobar ölümlü dünya 2 çok komik eşimle izledim ayrı güldük. Şimdi kızlarla @Coolness @superisi_ @Medusa @TombulHatun @Afrodit ile espirilerini hatırlayıp ayrı gulecegiz de tombul un filmi bitirmesini bekliyoruz 😜 bir hafta içinde bitirmezse spoiler vereceğim burdanda duyulaaaaa 😂😂😂😂
Coolness etoile ahhahahahahha 😂😂😂 operasyonun ortasında ilişki istemeyen libidom yüksek demesin 🤪😂
etoile Coolness kanka onu gördükten sonra libidomu sorguladimmm gel lan buraya dedim sen birde yuksegim mi diyorsun bak adamlar neler yapıyor dedim utandiii çok calisaz patron dedi 😂😂😂😂