melebek TombulHatun Ahahahhahahahhah ben de “Allah, sen büyüksün ya Rab” diyorum ama yazmasan aklıma gelmezdi 😂😂😂
Mommy12 melebek hahaha işte bu 😂 benim de kullandığım cümle bu. @TombulHatun ’a yazdım benzerini diyorum diye. Aynısı seninle 🫂😅
melebek Bubenimoykumm Meyve sepetini salona getirip dilimleyip sağımdakine, solumdakine uzatmak Kaynar suyu lavaboya dökmeden önce besleme çekmek (bunu artık omurilikten yapıyorum 😂) Kızım uyanır uyanmaz yelek giydirmek
llanjalee Bubenimoykumm kapı eşiğinde oturmayı çok seviyorum (rahmetli babanemde çok severdi) 😅 Sırtımı ve ayaklarımı sıcak tutmak (oğlumunda öyle) Birde heryerim için bi ilacım var heryerim ağrıyor 😂😅😅
etoile Bubenimoykumm tabağı sunnetlemek 😜 sessiz ortam tercih etmek 🫨kitap yerine dizi tercih etmek 🥴
kizatasozu etoile heh bu ben bunlara ek olarak çorapsız terliksiz gezmemek duştan sonra ilk çorap giyerim 😅 soğuk havada battaniye yelek hep uzerimdedir anahtarı elimde tutarım evden çıkınca haha
piyangobileti Bubenimoykumm ay aklıma geldi ben yapmıyorum ama kardeşim yapıyor 15 günde bir falan çatal kaşık çay kaşığı sayar babaannemden geçmiş 😂
kizatasozu llanjalee ay sorma benimde baannem fint fanı 🤣🤣 bizde yok sildik kanali diyorum onları görmeye asla tahammülüm yok benim insan bu kadar yapmacık oynayamaz yaa oluceeeggm🤮
Mommy12 TombulHatun Tekim sanıyordum 🤪 Özellikle oğlum sinirlendirince sakinleşmek için çok tekrarlıyorum birebir aynı değil ama anlamı aynı😅