Bal-_- bugün sanmıyorum bebeğim uyumaz Allahtan dün yaptık yapacağımızı 😄🔥 uyursa bu geceyi de ateşlendiririz😂

Bal-_- valla dün gece müsrif babası kocamdan para istedi diye tartıştık bu geceyi ptt yaparak geçiricem haketmiyor 😂

Bal-_- tam tahmin ettğm gbi şmdi kaynanam aaradı gelmiyomusunuz diye gelemeyiz anne yıldönümümüz dedim. E biz bebeği 4 gün sevmicez mi şmdi diyo . Bugn gel akşam dön geri dedi. Yemek pasta falan yapcam olmaz sen gel şmdi sev dedim. Pazara gtcem haber ederim dedi😂evide 10 dk bize yani

Bal-_- Ben istisnasız bayram seyran kandil yılbaşı dogum günü,tüm özel günlerde hep adet olduğum için bu yıl da geleneği bozmadım dün gece adet oldum😄 kızı uyutup oturur bacı gardas içeriz herhalde 😄😄

Bal-_- hazırlıklar başladı güzel bi rakı masası tabi içmiyorum ama eşime hazırlıyorum akşam 7de oğluşum uyuyor keyif yaparz sonrası malum😀🤭

Bal-_- olurmu öyle😂😂4 yıl görmeden nası dururlar,bebemin egzemalı yüzünü pınçırtmadan duramaz

igze0101 Sende mi bendensin 😀 nasıl oluyo anlamıyorum ama gerçekten hiç sasmiyo ya 😁

Meraklitaze aynen hatta sabah eşime bilr dedim bu yılbaşıda da reglim diye
                Kendi düğümde bile oldum hoc şaşırtmaz beni 😀

igze0101 Tatile cikicak oluruz gideceğimiz gün adet olurum 😄 ama düğünde olmamıştım ben bak 1- 0 öndesin 😁