Merhaba yeni yıla giriyoruz acaba planlar nedir 🙈bugün için gerçi ben 3 senedir ayrı giriyorum eşimden olsun bu yıl bebişim var anlatın bakalım fikir olsun 😀😀😍😍😍😍💋💋

Bal-_- kaynanamlara gidiyoruz kalmaya dün gece de bebem sağolsun asla müsade etmedi birşey olmasına geceden beri ayaktayız

Bal-_- ben de kaynanamla gitcem Allah’tan dün gece biseyler yaptık 😁

Bal-_- kayınbabam yılbaşnda görüşğrz demşti ama ben gdemem eşimi de yollamam . Çünkü bugn sevgililik yıl dönümümüz 😂 bi mini elbise gyerim yemek masası kurarım. Akşamda zaten bişeler içeriz. Sonra yansın geceler 💥

Deleted4 😀 anammmm ah ah eşim olsa yeter yanımda bee sarılsakta yeter 😀

Bal-_- bugün sanmıyorum bebeğim uyumaz Allahtan dün yaptık yapacağımızı 😄🔥 uyursa bu geceyi de ateşlendiririz😂

Bal-_- valla dün gece müsrif babası kocamdan para istedi diye tartıştık bu geceyi ptt yaparak geçiricem haketmiyor 😂

Bal-_- tam tahmin ettğm gbi şmdi kaynanam aaradı gelmiyomusunuz diye gelemeyiz anne yıldönümümüz dedim. E biz bebeği 4 gün sevmicez mi şmdi diyo . Bugn gel akşam dön geri dedi. Yemek pasta falan yapcam olmaz sen gel şmdi sev dedim. Pazara gtcem haber ederim dedi😂evide 10 dk bize yani

Bal-_- Ben istisnasız bayram seyran kandil yılbaşı dogum günü,tüm özel günlerde hep adet olduğum için bu yıl da geleneği bozmadım dün gece adet oldum😄 kızı uyutup oturur bacı gardas içeriz herhalde 😄😄

Bal-_- hazırlıklar başladı güzel bi rakı masası tabi içmiyorum ama eşime hazırlıyorum akşam 7de oğluşum uyuyor keyif yaparz sonrası malum😀🤭