Kızlar neredeyse çoğunuzla haftanın ilk gününden bu yana ilerlemeye devam ediyoruz. Ben bu kadar uzun süreli diyeti sürdüreceğimizi hiç düşünmezdim. İnişli çıkışlı günler yaşayarak bu haftaya kadar gelmeyi başardık o yüzden hepinizi en içten dileklerimle kutluyorum 🎉🥳🎊
Hepimiz farklı şehirlerde, farklı koşullar da hatta farklı kilolarla hedefimize adım adım ilerlemek için çaba gösteriyoruz. Birbirimizden güç alarak devam ediyor olsak bile başarıyor olmanızın en büyük kaynağı kendinize olan güveniniz 🌸 Lütfen en ufak kaçamaklar da, motivasyon düşüklüğün de pes etmeyelim. Onun yerine kendimizi dinleyelim biraz kendimizle sohbet edelim. Ne istiyoruz, biz bu yola girdiğimiz de ne amaçladık, sonuca varmak için neler yapmamız gerekiyor, süreçten zevk almak için nasıl hareket etmeliyiz bunları düşünelim ve aynanın karşısında kendimize “istersen başaramayacağın hiçbir şey yok” konuşmasını lütfen yapalım 💐 Çünkü her şey istemekle başlar 💪🏻
Kaçamak yapanlar için buraya arınma listesi bırakacağım. Kaçamak yaptığınızın ertesi günü bu listeyi uygulayıp yediklerinizden arınabilirsiniz. 🥗
Pazar günü yeni bir tarif denedim ve ailecek çok beğendik 😍 Sağlıklı aynı zamanda doyurucu olduğu için sizinle de paylaşmak istedim. Sabah kahvaltılarında rahatlıkla 2 tane tüketebilirsiniz eğer boyutunu küçük tutarsanız doymadığınız takdirde 3 tane de yemenizde sorun olmaz 🙈 Yapması da oldukça basit 🥰
Benim yaptığım boyutlarda 2 tane ideal 🌸 Yanına domates, salatalık ve yeşillik ekleyerek yiyebilirsiniz. Tarif videosunuda aşağı bırakıyorum 👇🏻
Yeni hafta da hepimize bol eksiler 💃💃💃