Kızlar neredeyse çoğunuzla haftanın ilk gününden bu yana ilerlemeye devam ediyoruz. Ben bu kadar uzun süreli diyeti sürdüreceğimizi hiç düşünmezdim. İnişli çıkışlı günler yaşayarak bu haftaya kadar gelmeyi başardık o yüzden hepinizi en içten dileklerimle kutluyorum 🎉🥳🎊
Hepimiz farklı şehirlerde, farklı koşullar da hatta farklı kilolarla hedefimize adım adım ilerlemek için çaba gösteriyoruz. Birbirimizden güç alarak devam ediyor olsak bile başarıyor olmanızın en büyük kaynağı kendinize olan güveniniz 🌸 Lütfen en ufak kaçamaklar da, motivasyon düşüklüğün de pes etmeyelim. Onun yerine kendimizi dinleyelim biraz kendimizle sohbet edelim. Ne istiyoruz, biz bu yola girdiğimiz de ne amaçladık, sonuca varmak için neler yapmamız gerekiyor, süreçten zevk almak için nasıl hareket etmeliyiz bunları düşünelim ve aynanın karşısında kendimize “istersen başaramayacağın hiçbir şey yok” konuşmasını lütfen yapalım 💐 Çünkü her şey istemekle başlar 💪🏻

Kaçamak yapanlar için buraya arınma listesi bırakacağım. Kaçamak yaptığınızın ertesi günü bu listeyi uygulayıp yediklerinizden arınabilirsiniz. 🥗

Pazar günü yeni bir tarif denedim ve ailecek çok beğendik 😍 Sağlıklı aynı zamanda doyurucu olduğu için sizinle de paylaşmak istedim. Sabah kahvaltılarında rahatlıkla 2 tane tüketebilirsiniz eğer boyutunu küçük tutarsanız doymadığınız takdirde 3 tane de yemenizde sorun olmaz 🙈 Yapması da oldukça basit 🥰

Benim yaptığım boyutlarda 2 tane ideal 🌸 Yanına domates, salatalık ve yeşillik ekleyerek yiyebilirsiniz. Tarif videosunuda aşağı bırakıyorum 👇🏻

Yeni hafta da hepimize bol eksiler 💃💃💃

Bu hafta post altına devam edenler “DEVAM” yazarsa sevinirim. Bir çok kişiyi etiket yapıyoruz ama çoğu dönüş yapmıyor (arada bir yazanlara değil sözüm) Kim devam ediyor, kim etmiyor bilelim ki ona göre etiket yapıp etkileşim sağlayalım 🌸

Ben son 3 gündür spor yapmadım hatta dün kahvaltıdan itibaren son öğünüme kadar hiç dikkat etmedim. 5 haftadır kaçamaksız ilerlediğim için bir günlük mola verdim ve dileğim kadar her istediğimden yedim. Şimdi de kaldığım yerden devam ediyorum 💃 Kısacası hiçbirimiz bu süreçte mükemmel bir şekilde ilerleyemeyiz. Arada sırada düzenimizi bozup tekrar ayağa kalktığımız zamanlar olacak o yüzden kendinizi bu konuda yalnız ve üzgün hissetmeyin 🥰❤️
    Pazar günü tartıldığım için o günün sonucunu paylaşacağım. Bugün tartılmış olsaydım yediklerimden dolayı fazla çıkacaktım zaten o yüzden pazar gününü baz alarak ilerliyorum haftaya pazartesi günü tartılmaya devam 💃

Başlangıç 64,40
    Son hafta 60,50 kilo
    Geçen haftadan bu zamana kadar -200 gr vermişim 5 haftanın toplamında giden kilo 3,90 🙈

Önemi olan ne kadar verdiğimiz değil, vermiş olmamız ❤️ Hadi bakalım güzel sonuçlarınızı bekliyorum 😍

ladymomm DEVAMM !
      diğer postta yazmıştım tartım olmadığı için tartilamadim ama ölçüm yapıyorum. Bu hafta sadece bacaklardan 1 cm gitti. Sağlık olsun. Yeni haftada bol eksiler diliyorum herkese 💃 ( o elbiselere girecegim bunu da buraya yazayım😂)

ladymomm DEVAMMM
        başlangıç: 82 ( küsurat da vardı ama hatırlamıyorum)
        2.hafta: 81.25
        Giden kilo: 750 gr
        3.hafta: 80.90
        Giden kilo: 350 gr
        4.hafta: 80.15
        Giden kilo: 750 gr
        5.hafta: 79.05
        Giden kilo: 1 kg 100 Gr
        Toplam giden kilo: 2 kg 950 Gr
        ( Umarım doğru hesaplamışımdır 😂 )

ladymomm
          Tabiki de DEVAM 👏🏻👍🏻
          Başlangıç : 55
          Benim bir hafta oldu kızlar sizden sonra başladım🥹
          Şuan : 52.8 olmuşum 🌸
          Ama dün pazardı kaçamak yaptım sigara böreğini gömdüm🥹🥹
          Bakalım bu hafta neler olacak ??🤓
          Sporumu haftanın 4 günü düzenli 2 günü düzensiz 1 günde sporsuz olacak şekilde yapıyorum👍🏻Bebem uyudukça yapıyorum yoksa üstüme çıkıyor sıpa 😂😂
          Günde En az 150 kalori yakmaya ve 5000 adım atmaya özen gösteriyorum 🥰
          Tabiki günde 2,5 litre su içmeyi unutmuyorum.😍
          Günde bir bardakta kaysı çayı içiyorum✅
          Hepimize bol eksili haftalar diliyorum 💖🌸🫶🏻

ladymomm bu arada bana güzel bir yulaf önerisinde bulunur musun. Ben birkaç kere almıştım hangi marka hatırlamıyorum. Genel olarak sevmiyorum o yüzden kötü geliyor belkide 😂😂😂😂 ama sen ne kullanıyorsun merak ettim. Tariflerini verir misin bide. Normal mi alsam öğütülmüş mu

ladymomm bende bugünden başlıyorum size geçen hafta sporu bıraktım diye kilo aldım.
              Başlangıç:73.20
              Hedef: 68

DEVAM
                Hafta sonu bende dikkat edemedim bol kaçamaklıydı yinede kontrollüydü👍
                ☀️Başlangıç 84kg
                ☀️1.hafta 83kg (tartı farklı ve çok dikkat etmedim)
                ☀️2.hafta 81,2kg
                ☀️3.hafta 78,7kg
                ☀️4.hafta 77kg
                ☀️5.hafta 76,1kg
                Yani bu haftada 900gr gitmiş
                Hedefim ilk başta 70kg daha sonra 65e kadar deneyeceğim 💃🏻 Hepinize bol eksiler diliyorum. İlk kez bu kadar hevesle bu kadar uzun süre diyetteyim. Normalde diyet yapınca somurtup otururum sinirli bir şekilde😅 çok iyi gidiyoruz maşallah💃🏻 sende bu hafta 59 u gorürsün bence @ladymomm

ladymomm aşkım DEVAM ediyorum arada takip ediyorum işlerim yoğun kusura bakma beni bilşyorsun zaten ben sizden 1 hafta sonra başladım 82 .0 ile başladım şuan 76.4 ile 5. Haaftaya geçiş yaptım Allah izin verirse hedef 60 🤲🤲🤲

ladymomm devam cuma cumartesi pazar kaçamak yapmış olabilirim ama kilo almadim benim 3. Haftaya giriş 3 kilo gitmiş saat 14.30 dan 15.15 e kadar egzersiz yaptım araya karışık 20 dk göbek basen eritme hareketi 20 dk Mezdeke oynayarak iyi enerji sarfettim 😂 duştan ciktim şimdi akşam yemeginden önce bilgi vereyim dedim
                    Akşama eşim ve çocuğum tavuk döner yiyecek ben pideyi çıkarıp tavukları yiyeceğim ayranla 🫣 doyamayacağım için ekstra salata yapacağım 💫

Su ara sık sık kacamaklar yapsam da devam demek istiyorum ya psikolojikmen cokmus durumdayim sanirim onunda etkisi buyuk istedigim gibi ilerlemiyorum