Oluyorumanlasana yook canım yok yiyemem. 3 gün kötü beslendim bol kacamakli. Hiç eksi göremedim olcumlerimde. O yüzden bir iki gün hafif beslenmek istiyorumm. Becerebilirsem 😂😂 yoksa tamamen çöküşe geçerim olmuyor zayiflayamiyorum diye

anonim9 e kendini biliyorsun ne güzel yapmazsın öyle yapma 🥹
    Bak ben ne yapıyorum 😂 hem ödül hem ceza diyelim buna
    Mesela canım pizza istedi saat 17 18 civarı o pizzayı yerim ara öğün yapmam sadece su olmak şartıyla sabaha kadar yemek yemem
    Cuma günü çiğköfte yedim üstüne birde kola içtim cumartesi sabah 11 12 gibi kahvaltı yaptım cumartesi bayağı saldım kız gecesi yaptk aldım pazar günü kahvaltı yapmadım akşam saat 18 di 1 öğün akşam yemeği yedim pazartesi yine düzenime döndüm hiç kilo almadm 3 günde 🥹

Oluyorumanlasana maşallah kız 😂😂 ben arayı açamıyorum canım işte senin gibi bünyem kaldirmiyo ama ne güzel valla. Birkwc gün yemeyim bakalım zamanı gelince yerimn😂

Gün sonu özetimi aktarıyorum kızlar🧚‍♀️
      ✅sirkeli su içildi
      ✅saat 10da kahvaltı yapıldı (mantarlı omlet, bol yeşillik, peynir ve 1dilim tam buğday ekmeği)
      ✅Leslie yapamadım bugün ama tempolu yürüdüm dışarda
      ✅Saat 15te tarçınlı kahve yanına bir avuç ciğ fındık ve kuru üzüm
      ✅Saat 18 de brokoli salatası, mercimek çorbası ve bir kase yoğurtla günü kapattım.💃🏻
      ✅3litreye yakın su içildi
      (Emziriyorum bu arada)
      Bakalım bu hafta ne kadar verebileceğim üzerimde bir halsizlik bir yorgunluk var ama motivasyonumu hiç düşürmek istemiyorum.
      @ladymomm
      @anonim9
      @aselinannesi9398
      @Moonlight_
      @Oluyorumanlasana
      @ESMERBOMBA_
      @Zamansiz_
      @sare08
      @dilberevinbarkinyokmu
      @perimasali802_ nerdesiiin
      @zeytep nerdesiiin
      @enerciiiii nerdesiiin