Bu hafta post altına devam edenler “DEVAM” yazarsa sevinirim. Bir çok kişiyi etiket yapıyoruz ama çoğu dönüş yapmıyor (arada bir yazanlara değil sözüm) Kim devam ediyor, kim etmiyor bilelim ki ona göre etiket yapıp etkileşim sağlayalım 🌸
Ben son 3 gündür spor yapmadım hatta dün kahvaltıdan itibaren son öğünüme kadar hiç dikkat etmedim. 5 haftadır kaçamaksız ilerlediğim için bir günlük mola verdim ve dileğim kadar her istediğimden yedim. Şimdi de kaldığım yerden devam ediyorum 💃 Kısacası hiçbirimiz bu süreçte mükemmel bir şekilde ilerleyemeyiz. Arada sırada düzenimizi bozup tekrar ayağa kalktığımız zamanlar olacak o yüzden kendinizi bu konuda yalnız ve üzgün hissetmeyin 🥰❤️
Pazar günü tartıldığım için o günün sonucunu paylaşacağım. Bugün tartılmış olsaydım yediklerimden dolayı fazla çıkacaktım zaten o yüzden pazar gününü baz alarak ilerliyorum haftaya pazartesi günü tartılmaya devam 💃
Başlangıç 64,40
Son hafta 60,50 kilo
Geçen haftadan bu zamana kadar -200 gr vermişim 5 haftanın toplamında giden kilo 3,90 🙈
Önemi olan ne kadar verdiğimiz değil, vermiş olmamız ❤️ Hadi bakalım güzel sonuçlarınızı bekliyorum 😍