Aglicaktabikolaymi Oluyorumanlasana çok guzel insan dengelemeyi bilince hiç sorun olmuyor gerçekten, süpersin💃🏻
anonim9 Oluyorumanlasana maşallah kız 😂😂 ben arayı açamıyorum canım işte senin gibi bünyem kaldirmiyo ama ne güzel valla. Birkwc gün yemeyim bakalım zamanı gelince yerimn😂
Aglicaktabikolaymi dilberevinbarkinyokmu afiyet olsunn akşam yemeği niyetine mi yedin yoksa yemekten sonra tatlı niyetine mi😅 ikisi farklı şeyler çünkü😁🤭
Aglicaktabikolaymi Gün sonu özetimi aktarıyorum kızlar🧚♀️ ✅sirkeli su içildi ✅saat 10da kahvaltı yapıldı (mantarlı omlet, bol yeşillik, peynir ve 1dilim tam buğday ekmeği) ✅Leslie yapamadım bugün ama tempolu yürüdüm dışarda ✅Saat 15te tarçınlı kahve yanına bir avuç ciğ fındık ve kuru üzüm ✅Saat 18 de brokoli salatası, mercimek çorbası ve bir kase yoğurtla günü kapattım.💃🏻 ✅3litreye yakın su içildi (Emziriyorum bu arada) Bakalım bu hafta ne kadar verebileceğim üzerimde bir halsizlik bir yorgunluk var ama motivasyonumu hiç düşürmek istemiyorum. @ladymomm @anonim9 @aselinannesi9398 @Moonlight_ @Oluyorumanlasana @ESMERBOMBA_ @Zamansiz_ @sare08 @dilberevinbarkinyokmu @perimasali802_ nerdesiiin @zeytep nerdesiiin @enerciiiii nerdesiiin
dilberevinbarkinyokmu Aglicaktabikolaymi Maşallah canım bu günü çok güzel kapatmışsan kaçla başladın sen ne kadar oldu başlayalı
aselinannesi9398 Aglicaktabikolaymi motivasyonunu düşürme canım çok güzel gidiyorsun o halsizlik falan havalardanda oluyor ama eksileri gördükçe morallerimiz yerine geliyor 🌸
sare08 Aglicaktabikolaymi bende yemeğimi azalttım 3 lt ye yakın su içtim birazdan Leslie ye başlayacam
dilberevinbarkinyokmu Aglicaktabikolaymi Akşam çorba ve ayran içtim saat beşte biraz açlık hissettim bende bunu yedim 😂 Allah affetsin 🥹🥹
Aglicaktabikolaymi dilberevinbarkinyokmu ben belirli saatten sonra (genelde 18.00) hiçbirşey yemiyorum sadece içecek. Yatmadan önce bazen çok açlık hissettiğim de oluyor ama yemiyorum yani. 84 le başlamıştım bu grupla işte şuan 76,1im💃🏻
Aglicaktabikolaymi aselinannesi9398 inşallah benim ilk haftalar cok güzel nerdeyse 2kilo gidiyordu şuan 1kilodan az gidiyor haftada bakalım bu hafta nolacak. Aynen havalar da hep bulanık içim sıkılıyor😿
Aglicaktabikolaymi Zamansiz_ teşekkürler canım sende inşallah feraha erersin, sakın pes etme az da olsa, arada kaçamakta olsa devam etmelisin❤
Aglicaktabikolaymi sare08 süpersinn biz istersek herşeyi başarabiliriz💃🏻 senin hedefin kaçtı canım yenimi katıldın
sare08 Aglicaktabikolaymi evet ben yeni başladım bu hafta itibariyle asıl hedef kilom 55 işte bayrama kadar 60 aa ulaşsam bana yeterli🫣😂
Cicikiz ladymomm devam aşkım ama cumadan beri çok hastayım ağır grip oldum midem bulandı hiç bişi yiyemedim bugün çıktım tartıya 74.7 geldim başlangıç 82ydi