Bugun burasi sessiz gibi nerelerdesiniz napiyosunuz 🤣bi atesli post acin da keyfimiz yerine gelsin 🤣🤣
@perimasali802_ kız nerdesin ? 🤣🤣🤣
Bugun burasi sessiz gibi nerelerdesiniz napiyosunuz 🤣bi atesli post acin da keyfimiz yerine gelsin 🤣🤣
@perimasali802_ kız nerdesin ? 🤣🤣🤣
Sutlucikolati ateşli post olmasın ya benim kocam uzakta 😂 olan var olmayan var 😂
piyangobileti banane banane 😂
Sutlucikolati buralar eskiden hep dutluktu 😜😂
Sutlucikolati temizlik yapıyorum canim o yüzden giremiyorum 😂
perimasali802_ peri kidse bak
piyangobileti hadi ya 🤣 kocan gelince alev alicak ortalik desene ahhahha🤣🤣
llanjalee 🤣 bi ara baya hareketliydi ya 🤣
perimasali802_ oh mis gibi olmustur ev simdi 🤣
Sutlucikolati bnde mahvoldum resmen 🤦 daha yıkanacak iki halıda var
Sutlucikolati benim hiç enerjim yok evde misafir var az kaldı kovcam kardeşimi😂😂😂
HurremSultan
Seni artık mum ışığıyla arıyorum Hürrem 😅
Sutlucikolati bugünü 14bin adımla kapatıyorum bebeğim uyursa duş alıp kahve içip yatacağım kısmetse 🫣
belladonna yemin ederim isyanlardayim annem arıyor git halanda kal diyor gitmiyor babam arıyor eve gel artık diyor bilet parasını bile attı😂 gitmiyor az kaldı bavulunu verip ben götürecem😂😂
HurremSultan
Bakım iyi demek ki Hürrem 😅
belladonna bizim evde ac kalmak imkansız ya 🤣 ama birde herşeye laf söylüyor sözde takılıyor sakalasiyor ama ben zaten heo gergin olduğum için her sofrada kavga çıkıyor 😂😂 eşimde sus diyor sürekli 😂 yemegime laf edenin onunden alırım valla hiç acımam 🤪🤪
Sutlucikolati aynen yaz geldi ya ondan sakin bence herkes dışarlarda 🙃
Sutlucikolati bu aralar hiç giremiyorum ya girsem de iki post okuyup çıkıyorum bende anlamadım sjsjdjd
HurremSultan
Zor bir durum Hürrem anlıyorum seni 😜
Ama sakin olmalısın ahahahaha
belladonna valla Allah’tan benim kardeşim🤪😂