Eskobar HurremSultan daha kesin bi çözüm lazım 😂 Tüpleri bağlat dedim benimkine günah diyor ulan sana günahta bana ne 😂😂
Eskobar HurremSultan benimkide sabahtan akşama kadar yaylana yaylana yattıktan sonra yordunuz yoruldum diyor😂😂 Sonrasında ben cinnet geçiriyorum falan😂😂
Eskobar HurremSultan sabah vıdır vıdır ötüyor git kahvaltı hazırla dedim 50 saatin sonunda bi yumurta pişirtebildim anca😂😂😂
HurremSultan Eskobar bizimkide hazırlamaz ama güzel temizler 😂😂 her yumurta kirisinda içinden kabuk da çıkıyor 😂😂
dolunayaras Eskobar prezarvatif içimde kaldı ama çektim aldım içimden döller içindeydi yırtılmada yok baktım iyice bişi olurmu sence ?? 😢😢
Eskobar dolunayaras döller içindeydi ne demek bir damla sperm gittiyse kalma ihtimalin var tabikide bu kadar korkuyorsa keşke bi ertesi gün hapı alsaydın tabiki istemiyorsan
Eskobar dolunayaras ne kadar erken davranırsan o kadar etkili Doğru prezervatifi kullanmakta önemli bedenleri varmış
Arennn Eskobar ahahhaa bedenleri mi varmış ben standart sanıyordum hep 😂😂😂 ama düşününce mantıklı geldi bir an ben hep okey aliyordum beden bilgisinden haberim yoktu
Eskobar dolunayaras şey yap küçük geleni büyük gelenin üstüne tak😂 Başka bi yöntem bak istersen çift korunma da yapabilirsin
Eskobar HurremSultan dün kabuk falan yedikmi bilmiyorum artık 😂 Varsada vitamin diycez artık😂😂 Çocuklarda yedi bide😂
Eskobar Annesivekizi bu şekilde hamile kalamazsın imkan dışında içine sperm kaçmıştır öyle kalmışsındır Yoksa o işler dışarı akan spermle olmaz