Ben terazi burcuyum ( aslında pek burçlara takilmam) ben ve merakim 😂
Bir terazi olarak hemen ortama uyum sağlarım
Gezmeyi, konuşmayı çok seviyorum 🤣( eşim sus yeter der o derece)
İnatçıyimdir,çok sıkmaya gelemem,
Aşkta ve yatakta 🔥 anladiniz 😂
Daha çok var da yeter
Sizin burcunuz ne yazin bakalım 🌼
Burcunu yansıtıyormusun💐
perimasali802_ Hiç bakmadım burcumun özelliklerine 😂
gizew bak bakalım dedikleri gibimi 😂
perimasali802_ ben tam bir boğa burcuyum, baştan aşağı tüm özelliklerini taşıyorum , çok ilgilendiğimden değil denk gelip okuduğumda oha bu ben diyorum ordan yola çıkarak yani 😂
llanjalee bnde öyleyim ya 🤣 valla ama gerçekten de öylemi yani bilmiyorum
perimasali802_ öyle bence genelde çoğu insan taşıyor özelliklerini 🙃
perimasali802_ ben Aslan burcuyum bildiğiniz üzere lider bir burç fakat ergenken mevcut olan bu özellik su an kim bilir hangi cehennemde sefasını sürüyor 😂 özelliği mıdır bilmem fakat ben inatçıyim kim tutmam son raddeye kadar dayanırım o duruma gelince bir kıvılcım bile beni uzaklaştırabilir kafaya bir şeyi taktigim an onu yapana kadar vazgeçmem örnek verecek olursam romanda Şems güneş demektir yazıyordu bir gün aklıma geldi hangi sayfada olduğunu bir türlü bulamadım romanı tekrar okudum 😂😂😂 şimdilik bu kadar
llanjalee 🤨çok tuhaf 😂
piyangobileti 😂bı bişey anlamayan ben
perimasali802_ yazdıklarım mı anlasilmadi
perimasali802_
Bende tam bir kova kadınıyım 🤗özgür ruhluyum kendi halimdeyim dürüst ve samimi bir yapım var
piyangobileti bn öyle algıladım galiba 🤣
Oluyorumanlasana çok güzel canim kovanin kötü yani varmi oeki 😂
perimasali802_ niye kız 😅
llanjalee hadi diyelim doğduk ya şimdi karaktermizi huyumuzu suymuzu burç belli ediyor,( beyin yakan sorular)
perimasali802_ yok ya öyle değil o mutlaka vardır uzun uzun bi açıklaması da şimdi arama motorlarına yazıp astrologların o sıkıcı yazılarını okumaya üşeniyorum 😅
llanjalee hele soyle bana ben bakayim catliycam yoksa
perimasali802_ Anlatmaya gerek yok herkes her şeyin farkındadır🤪😂
Medusa wayyyyyy giriş muhteşem 😍😍