Bu sefer lafı pek uzatmayacağım. Yeni haftamıza tam motive devam edelim ve bayrama kadar alabildiğimiz en güzel sonuçları alıp hedefimize yaklaşalım 😍

Bence 6 haftadır başardığımız en güzel şey hedefimizden vazgeçmeden düştüğümüz anlarda bile tekrar ayağa kalkıp sürece devam edebilmekti 🥹 Buradan sonrası da zor olmayacak eminim. Bu zamana kadar nasıl dengeli beslenmemiz gerektiğini öğrendik ve bünyemiz de bu beslenme şekline alıştı diye düşünüyorum 🤭🥹

Hadi o zaman yeni haftamızı daha güzel ve verimli geçirelim 💃💃💃💃

Başlangıç kilo: 64,40
Son hafta: 60,50
Güncel kilo: 59,80
Son 1 hafta totalde -700 gr görmüşüm ve en önemlisi ulaşmak istediğim hedefime ulaşıp 50’li rakamlara indim şimdi sırada asıl hedefim olan 57 kiloyu görmek 🙈🥳

1,5 ayda (6 Hafta) 4 kilo 600 gr vermişim 🤩 daha bayrama 2 haftamız var biraz daha kendimizi tutup 2 hafta içinde daha da güzel sonuçlara imza atalım ❤️😍

Bence hepimiz başaracağız kızlar, yeter ki kendimizi sevelim ve başarabileceğimize tüm kalbimizle inanalım 🥰❤️

ladymomm
    @anonim9
    @Aglicaktabikolaymi
    Evetttttt kızlar yediğim poğacalar bana yol su elektrik olarak geri döndü🥹🥹
    Başlangıç : 55
    İkinci hafta: 52.7
    Bu hafta : 52.6
    Hiç vermemişim gibi bişey 🥹🥹🥹
    Daha yemicem of of of 😥
    Modum düştü ya neden gitmediki birazcık gitse nolurdu sanki🙄🙄oysa ben dilberimm 2 göbek atmamla gitmesi lazım ahahah

ladymomm hedefim bayram vaktine kadar 89,9 u görmek lady 😂😂😂😂😂 senide kutluyorum tü tü masallah 😂😂

ladymomm askim yine olaylar yaraticazz yeni haftaya bismillah biz niyet edelim mucadele edelim bu hafta bi yarim kilo veya 700 versem sukurr ama tartilmicam 2 haftaaaaa ❤️😮‍💨 seninleyim cicegimmmm cok aktiv olamiyorum ama takipteyim moral cicegim❤️❤️

Çok kısa değil aslında bence gayet iyisin😂 ben de 1.63üm 65ten 57ye düşmeyi istiyorum

dilberevinbarkinyokmu aşkım pek uymadığın için 100 gr vermen normal. Ek olarak hedef kilona da çok çok yakınsın dikkat ettiğin zaman bile az giderse canını sıkma. Ben ben full konsantre olduğum haftada 100 gr vermiştim. Kaçamaksız, şekersiz, diyete uyarak ve her gün spor yapmama rağmen giden -100 gr dı. Diğer hafta yine aynı şekilde sadece -200 gr gitti. Yani arada olur öyle şeyler. Önemli olan pes etmemen ve senin yolun çok kısa lütfen kendini çok hırpalamadan tadını çıkararak süreci ilerlet 🌸

ladymomm evet evet ve şuan 6. Haftamdayım bu hafta asla kaçamak yapmamayı ve spor yapamasamda düzenli yürüyüş yapmayı istiyorum inşallah kv de baya bi iş buyuruyo bence oda bi spor bayrama kadar 2 3 kg daha veririm inşallah