anonim9 netten arattım zaten ahahaha sadelisi de vardı kıymalı peynirli olanı da ondan sordum ajdjdks

ladymomm bende 55de durmak istedim ama hizini alamadi galiba bu sefer 🤣 1,68 canim ayniyiz galiba dimii

perimasali802_ üsenmiceksin iste valla bende öyle cocuk uyuyunca etrafi topla mutfagi hallet wc temizle falan sonra yatiyorum aklima hemen yazin giyecegim elbiseler etekler aklima geliyordu aciyordum Youtube hemen onu yapip uyuyordum🤣

ladymomm hepinize kocaman bir MAŞALLAH 🧿🧿🧿🧿😍
        Harikasınız kızlar 👍🤌🤌💪
        Ben takip ediyorum yediklerinizi falan okuyorum hep ama tam başladım diyorum 2 gün sonra bir şey oluyor
        Uzaktan uzağa yapıyorum bir şeyler ama sizi de takipteyim
        Başarılar diliyorum hepinize 🎀🌸💘💜💪💅🤲❤️‍🔥

ladymomm hep cicegim 7 8 senedir en dusuk kilomdayim sanirsm 98🥲 en düşüğü bide allahim 🫠

perimasali802_ 🤣 şaka bi yana valla gerçek diyorum dşğer eltime nazı geçmez bende kalkar yaparım o yüzden hep bana buyırur diğer eltimi gram sevmez ama mecburluktan bişey diyemez yaşlı hasta ve onun yanında kalıyo o sebeple

ladymomm
              Uzun zamandır eski enerji yoktu ama iyice azaldı gibi geliyor bana da. Sıcak perideyi de yaktı 😝

Evet kızlar ben en başından beri burdayım ve sonuna kadar💃🏻 Gün sonu raporum ise
                ✅sirkeli su icildi
                ✅tarçınlı kahve içildi kahvaltıyı biraz daha geç yaptım bugun 11 gibi
                ✅kahvaltıda yeşil fasulyeli omlet 2dilim peynir 1dilim tam bugday ekmegi 4zeytin
                ✅ öğlen Leslie 2miles yaptım
                ✅ 15 gibi bir kupa yeşil çay yanına 1avuç fındık ve kuru üzüm
                ✅18.30 da akşam yemeğine balık ve salata yedim birde küçük bir kase yesil mercimek çorbası
                Verimli bir gün geçirdim diye düşünüyorum, çocukların hastalığından biraz sarsılmış olmama rağmen😢
                Bayramdan sonra da devam edeceğim ben çünkü hedefime ulaşamayabilirim henüz ama olsun. Her ne kadar @ladymomm post açmasa bile😢 Hepiniz dilediğiniz kiloya kolayca ulaşın inşallah 💃🏻😘
                @ESMERBOMBA_
                @aselinannesi9398
                @anonim9
                @sare08
                @dilberevinbarkinyokmu
                @belladonna
                @simonedebeauvoir
                @Zamansiz_
                @dnz23 sende aktif ol❤ o zaman firesiz devam edersin
                @perimasali802_
                Unuttuklarım varsa😘