ladymomm perimasali802_ istesen olursun aşkım emin ol vermek çokta zor değil yeter ki iradeli ol ben buraya 82 lerden geldim
perimasali802_ Moonlight_ yapiyordum bıraktım Spor yok bişey yok aç kalmanın anlamı yok,ama yine seker hamur yemiyorum 🥲
ladymomm Zamansiz_ benim eşimde bazen beni deniyor öyle sjxdkls birde şeyini sevmiyorum haksızken bile haklı 😂😂 koç burcuyla uğraşmak çok zor anam ya dkdkdl
Zamansiz_ ladymomm ewt diyet kafasina girdigimiz an gitmiyor cunku asiri kisitlama yapiyoruz benim yeme seklim mesela artik boyle olmak zorunda verecegim kilo 5 10 kilo degil😮💨💃🏻
Moonlight_ perimasali802_ takmaaa zaten dikkat ediyormussun abartmadigin sürede bisey olmaz sporsuzda zayiflaniyor sonucta🤣
belladonna ladymomm Ladyy senin diyet grubunda yaprak dökümü oluyor sanki ha ne dersin 😅 Allahım bana da ladynin azminden lütfen Ya ahahaja
ladymomm belladonna ayy evet postlarda eski enerji yok kim yapıyor kim yapmıyor onu bile bilmiyorum şu an 😂 ben bile eskisi kadar aktif olamıyorum bayrama kadar post açıp sonra post açmayı düşünmüyorum 🥲😅
ladymomm anonim9 netten arattım zaten ahahaha sadelisi de vardı kıymalı peynirli olanı da ondan sordum ajdjdks