ladymomm laydm ben 75 de bırakıyorum kendimi 😂 depresyondan çıkayım duruma göre gelirim ama şuan ne modum var ne motivem senin gibi güçlü kalamiyorum🥹

ladymomm yedim ya kuzenimde stresli bir döneminde ay ı streslendikçe bende yedim vize buddyiz birimize birşey olunca ona da olur
    Ama annemdeydim 5 gündğr haliyle bozuldu
    Bugün koca bir diyet alışverişiyle eve döndüm bakalım

simonedebeauvoir zaten annede olunca diyet filan hak getire 😂 her şey yalan dolan oluyor hahaha bende bayramda anneme gidicem diye son 2 hafta dikkat etmeye çalışacağım yoksa geri dönüşte 2 kilo alıp geri dönerim 😅

ladymomm
        başlangıç: 82 ( küsurat da vardı ama hatırlamıyorum)
        2.hafta: 81.25
        Giden kilo: 750 gr
        3.hafta: 80.90
        Giden kilo: 350 gr
        4.hafta: 80.15
        Giden kilo: 750 gr
        5.hafta: 79.05
        Giden kilo: 1 kg 100 Gr
        Toplam giden kilo: 2 kg 950 Gr
        ( Umarım doğru hesaplamışımdır 😂 )
        6.hafta: 79.80
        Giden kilo yok alınan kilo var: 750 Gr 😏

ladymomm gidis ucakla donus arabayla cicegim esimin gelis tarihine gore 2 ay rahat olur gibi ama genelde esimin anlayissiz tavirlariyla birlikte izin burnumdan geliyor bu sene nasil olur bilmiyorum allah buyuk❤️❤️

ladymomm Akşam çayın yanına eşim kabak çekirdeği getirince dayanamadım dolu dolu 1 avuç ondan çitledim 🥲

Wala o saatlerde artik acliktan midem bayiliyor bende cerez veya meyve yiyorim

Moonlight_ 59 u gördüm ya şimdi 58 i görmek istiyorum bayrama kadar çok motive etti bu beni 🙈 iyi ki kampa katılmadım bu arada. Resmen kampta veremediğim kiloyu kendi başıma daha rahat verdim ama olsundu o da deneyim oldu 3 farklı beslenme şeklini denemiş oldum 🥲

anonim9 sıkma ne oluyor o da gözleme gibi bir şey mi 😂😂😂

Zamansiz_ ne yapıyor ki eşin aşkım 🥲 sen ona aldırıpta kendine zehir etme anın tadını çıkarmaya bak boşver

Zamansiz_ uyumadan 2 saat önce olunca sorun değil zaten aşkım. Sağda solda şey hurafeleri dönüyor deli oluyorum. Yok akşam 5 den sonra 6 dan sonra yemek yemeyeceksin filan. Ya ne alaka? Bak akşam 10 da bile yediğim anlar oldu 5 kiloya yakın gitti. Yeter ki sağlıklı olsun sporla desteklensin istikrarlı olunsun tamam bitti gitti

ladymomm ayyy o kadar anlam veremiyorum ki aman salla bende bu sene oyle yapmqyi düşünüyorum 🦦