ladymomm laydm ben 75 de bırakıyorum kendimi 😂 depresyondan çıkayım duruma göre gelirim ama şuan ne modum var ne motivem senin gibi güçlü kalamiyorum🥹
7. Hafta 🥳🎉
ladymomm çok güzel ama
ladymomm yedim ya kuzenimde stresli bir döneminde ay ı streslendikçe bende yedim vize buddyiz birimize birşey olunca ona da olur
Ama annemdeydim 5 gündğr haliyle bozuldu
Bugün koca bir diyet alışverişiyle eve döndüm bakalım
ladymomm 😍çok güzeller
Oluyorumanlasana olsun aşkım sen iyi ol her şey yolunda gitsin diyeti her türlü yaparsın yeter ki kendinden vazgeçme 🌸😍
perimasali802_ daha neler var galerimde görsen 😍😂😂
simonedebeauvoir zaten annede olunca diyet filan hak getire 😂 her şey yalan dolan oluyor hahaha bende bayramda anneme gidicem diye son 2 hafta dikkat etmeye çalışacağım yoksa geri dönüşte 2 kilo alıp geri dönerim 😅
ladymomm göremem kiyyyy🙈
ladymomm
başlangıç: 82 ( küsurat da vardı ama hatırlamıyorum)
2.hafta: 81.25
Giden kilo: 750 gr
3.hafta: 80.90
Giden kilo: 350 gr
4.hafta: 80.15
Giden kilo: 750 gr
5.hafta: 79.05
Giden kilo: 1 kg 100 Gr
Toplam giden kilo: 2 kg 950 Gr
( Umarım doğru hesaplamışımdır 😂 )
6.hafta: 79.80
Giden kilo yok alınan kilo var: 750 Gr 😏
ladymomm seninle gurur duyuyorum resmen helal olsun askim süpersin 💪🏼😍💃🏻❤️
perimasali802_ atarım artık 😂😂😂
aselinannesi9398 ödemdir o aşkım suyuna dikkat et ödem atıcı şeyler tüket ondan da kurtulursun pes etme yeter ki 🥰❤️
Moonlight_ 59 u gördüm ya şimdi 58 i görmek istiyorum bayrama kadar çok motive etti bu beni 🙈 iyi ki kampa katılmadım bu arada. Resmen kampta veremediğim kiloyu kendi başıma daha rahat verdim ama olsundu o da deneyim oldu 3 farklı beslenme şeklini denemiş oldum 🥲
Zamansiz_ uyumadan 2 saat önce olunca sorun değil zaten aşkım. Sağda solda şey hurafeleri dönüyor deli oluyorum. Yok akşam 5 den sonra 6 dan sonra yemek yemeyeceksin filan. Ya ne alaka? Bak akşam 10 da bile yediğim anlar oldu 5 kiloya yakın gitti. Yeter ki sağlıklı olsun sporla desteklensin istikrarlı olunsun tamam bitti gitti