HurremSultan 3 ve 1 buçuk 🥲
🔥🔥🔥
Buzlulimonatam ay ayni bizim ev ya xkdkdlkdk
HurremSultan 😂o zaman bizi bizden başka kimse anlamaz yine de rabbim acılarını göstermesin ama bazen sinirden ağlıyorum 🥲😂
Buzlulimonatam bende valla hatta sık sık 🥲 biseyden de anlamıyorlar ölümle dan ediyorlar sürekli😂
HurremSultan yemin ederim öyle 😂😂
Buzlulimonatam kanka sen bu ilacı kullanırken naptın gerçekten verdiryor mu iştah falan kapatıyor mu ya
HurremSultan bugün tekrar sipariş vermek için adama yazdım desem inanır mısın 🥹kankim hiç bir şey yapmıyordum hatta her şeyden yiyordum da ama inan zamanla gün geçtikçe iştah kapanıyor yediğin de kilo yapmıyor aksine verdiriyor 😍
Buzlulimonatam yemin et 👀👀 kanka nolur numarasını yaz burdan ya yada kiminle özel tartisman var şuanda onu bana de benimle ortak olan kişi üzerinden ulasayim numaraya. O kadar moralim bozuk ki kilo vermek istiyorum ama iştahım çok acik
HurremSultan hemen atıyorum numarayı kankacım ❤️ +90 553 539 69 08
Kademgiller ismi
Kapsül ismi de slimfitt
Buzlulimonatam saol kankam yazdım indirim için referans falan vermem gerekiyor mu 😁
HurremSultan şimdi ismimi veremiyorum burdan sen şey yaz ben uygulamadan geldim yaz indirim yapar :)
HurremSultan özel tartışmalar kapalı kanki ya yazamıyorum 🥹
Buzlulimonatam kanka ya uygulama yazamam oraya eşim diyecek ne uygulamsid dmdmdm
HurremSultan ne yapsak ki sen yazdığında sana dediği fiyat neydi
Buzlulimonatam 1200 dedi Kanki
Buzlulimonatam yanında ufak bı hediye de gönderirim Trendyol kesinti yaotigi için oradan satın alırsan hediye gonderemem dedi
HurremSultan tamam kanki bana verdiği fiyattan vermiş
HurremSultan evet gönderiyor ve gerçekten gönderdiği lifli sabunlar veya yağlar çok güzel 😍🥰
Buzlulimonatam hadi bakalım inşallah bende alır memnun kalırım kanka maaş yatınca alcam mecbur dkdkmd