HurremSultan dehh dıgıdık dehhh 😅😂 hahahhhh
🔥🔥🔥
HurremSultan olsun ben kendimi yakıyorum işte onu paylaşmamak için 😂😂 yok kız ne kırbacı ama olsa kötü fikir değil😂😂
- Düzenlendi
kizatasozu eşim eliyle yapıyor onu. Nvjdggkxiyxtii
kizatasozu knk Rihanna insan değil ya acayip güzel 🤭🤭
HurremSultan kırbaç tabi kiii🔥
Benim vücudum tabi kiii en çok ta popomda 🤪😂
Tam istediğim gibi gibiydi daha doğrusu malum ayrılınca benim olmuyor artık 😅 ama eşimin ki büyük de daha daha büyük olmasını isterdim 🤭
Ayak yalama yok olmasın yaaa
Zorunda olsam da yapmam ben yaaa hayır 🤢🤮
Bir zenci ile saatlerce olsun benim ki değiştirmeye takatim yok 😴😂
Buzlulimonatam caveplar mükemmel😂😂😂 kız sen nerdesin
HurremSultan bu güzel post için teşekkür ederiz aşkım enerjim yükseldi biraz kendime bi zenci aramaya gidiyorum 😂
Valla kafa dinlemeye ihtiyacım var ama sor bi sor dinliyor musun diye 🥹😁
Buzlulimonatam hepimizin var ve gülüm. 🥺🥺 Söyle bı üç gün uyumak istiyorum yemek yemek bile istemiyorum şuanda strrsten yiyorum hep🥺 ne olcak bu halimiz
HurremSultan aaa yemeksiz asla mümkünse uyurken bile yemek yedirsinler bana 😂şaka bi yana aşkım ama boşver geçer inşallah çok şükür geçti dediğimiz günlerde olur allahın izniyle ❤️
HurremSultan bı dene sen yinede😅🤣
Buzlulimonatam çocuklar çok zor ya Allah’ın izniyle bi buyuselerdi
HurremSultan emin ol hepimizin dilinde bu dua var bi büyüselerdi 😂
Buzlulimonatam aşkım bebekken öyle dedik şimdi daha zor sanki korkuyorum daha fazla buyumelerine beşikte emip uyuduklari zamanlar en guzeliymis😂😂
HurremSultan bunu iki senedir oğlum hissettiriyor sanki bana fazlasıyla 😂beşikte daha rahattım sanki en azından her gün bi şeylerim kırılmıyordu evde 🥲
Buzlulimonatam seninkiler kaç yasinda ya ne zaman bitiyor bu çile
HurremSultan ay biraz geç geldim aşko 😂
💥 kırbaça hep bir ilgim var 😂😂
💥tabikide benim 💋
💥evet değiştirirdim 😂
💥asla ayaklarimi opmesini sevmiyorum eşim beni nazlarken çok seviyor ama 🫠
💥 kesinlikle benimde Rihanna bayılıyorum seksiligine 😍
💥 sanırım zenci hahaha çok merak ediyorum 😂😂
HurremSultan 3 ve 1 buçuk 🥲
Buzlulimonatam ay ayni bizim ev ya xkdkdlkdk
HurremSultan 😂o zaman bizi bizden başka kimse anlamaz yine de rabbim acılarını göstermesin ama bazen sinirden ağlıyorum 🥲😂