• +18
  • 🔥🔥🔥

HurremSultan
🔥 kirbac 😜
🔥 benim 🫠
🔥 hayir böyle cok iyi 🫠😅
🔥 hayir hic hoslanmam 😏
🔥 nedense ilk aklima hilal altinbilek geldi 😜😅
🔥 ikisinden birini mecbur sececeksem eger es degistirmeli olurdu 🫣

HurremSultan kırbaç tabiki 💥💥💥
    Aşk öpücüğü ile domaldığım pozisyonda beni yer bitirir kulak memelerimi hafif ıssırır sırtımı boynumu hep öper ellerini vücudumda gezdirmeye bayılır
    Hayır değiştirmezdim harika ötesi her seferinde orgazm zevki yaşıyorum dibine kadar 😉😛
    Yani pek sevmezdim ya ayak sonuçta ne kadar güzel olabilir ki🤣🤣
    Kadın galiba kuzenim olurdu çocukken çok öpüşürdük dizilerden gördüğümüz öpüşme taklitlerini yapardık mesela bak bu suat ve zenan bu da elayla levent gibi 😅😅😅😅😅😅😅😅
    Zenci olurdu ya olacaksa kocaman olsun tam olsun 😁😁😁😁😁😁😁

HurremSultan Kız bu sorular neee😂

HurremSultan 🔥 Eşinizin çorap fantazisi olmasini mi istersiniz yoksa kırbaç mi?

Kırbaç

HurremSultan İlişkide kimin vücudu daha çok aşk öpücüğü ile dolar?

Benimm🤪

HurremSultan Eşinizin cinsel organını degistime şansınız olsa değişgirir miydiniz?

Hayır istemem

HurremSultan Eşinizin ayaklarınızı yalamasi öpmesi hoşunuza gider mi?

Hiç hoşuma gitmez, daha güzel yerler var onun için😂

HurremSultan Bir kadın ile birlikte olmak zorundasınız bu kadın kim olurdu?

Ay bilemedim ki😂 Monica Bellucci olsun hadi🤪

HurremSultan Eş degistirmeli sexi mi tercih edersiniz yoksa bir zenci ile saatlerce süren sex keyfini mi?

Eş meş değiştiremem, zenci olsun mecburiyetten o da🤪😂

HurremSultan kırbaç çok iyi olurdu bence.
        Eşimin vücudu daha çok öpücükle dolar .
        Değiştiririm çok daha kalın ve büyük olsun isterdim.
        Ayak yalamasj hoşuma gitmez ya
        Kadın tercih etmem 😂
        Eş değiştirmeliyi tercih ederim. Hatta 2 erkek ve sadece ben daha iyi olurdu 😂😂 öyle bir fantazim varda .
        Ben bu foruma gireli azdım aahahahah

HurremSultan
          Ayaktan nefret ederim 😂😂
          Kadın olarak kimseyi düşünmedim ama senden kopya çekeyim Rihanna güzel karı 😂
          Kocamı kimseyle paylaşmam kocamdan başkasıyla da olmam 😂😂

dnz23 geçmek yok kim size bu hakkı verdi zemci mi eş değişmeli mi çabuk söyle dkdkkdkdk

dnz23 sen öyle san 😂😂 çabuk cevap ver dkdkdk kocan yok senin öyle dusundkdksksm

Medusa kanka zenci derken bı ağzının suları aktı sanki mendil vereyim mi🤪😂

HurremSultan Eşinizin çorap fantazisi olmasini mi istersiniz yoksa kırbaç mi?

Çorap

HurremSultan İlişkide kimin vücudu daha çok aşk öpücüğü ile dolar?

Benim 😝

HurremSultan Eşinizin cinsel organını degistime şansınız olsa değişgirir miydiniz?

Hayır 😄

HurremSultan Eşinizin ayaklarınızı yalamasi öpmesi hoşunuza gider mi?

Hiç sevmem

HurremSultan Bir kadın ile birlikte olmak zorundasınız bu kadın kim olurdu?

Banu alkan diyeyim mideniz bayram etsin 😂😂😂 (şaka)

HurremSultan Eş degistirmeli sexi mi tercih edersiniz yoksa bir zenci ile saatlerce süren sex keyfini mi?

Saatlerce sürsün 😂😂