• +18
  • 🔥🔥🔥

HurremSultan Kız bu sorular neee😂

HurremSultan 🔥 Eşinizin çorap fantazisi olmasini mi istersiniz yoksa kırbaç mi?

Kırbaç

HurremSultan İlişkide kimin vücudu daha çok aşk öpücüğü ile dolar?

Benimm🤪

HurremSultan Eşinizin cinsel organını degistime şansınız olsa değişgirir miydiniz?

Hayır istemem

HurremSultan Eşinizin ayaklarınızı yalamasi öpmesi hoşunuza gider mi?

Hiç hoşuma gitmez, daha güzel yerler var onun için😂

HurremSultan Bir kadın ile birlikte olmak zorundasınız bu kadın kim olurdu?

Ay bilemedim ki😂 Monica Bellucci olsun hadi🤪

HurremSultan Eş degistirmeli sexi mi tercih edersiniz yoksa bir zenci ile saatlerce süren sex keyfini mi?

Eş meş değiştiremem, zenci olsun mecburiyetten o da🤪😂

HurremSultan kırbaç çok iyi olurdu bence.
    Eşimin vücudu daha çok öpücükle dolar .
    Değiştiririm çok daha kalın ve büyük olsun isterdim.
    Ayak yalamasj hoşuma gitmez ya
    Kadın tercih etmem 😂
    Eş değiştirmeliyi tercih ederim. Hatta 2 erkek ve sadece ben daha iyi olurdu 😂😂 öyle bir fantazim varda .
    Ben bu foruma gireli azdım aahahahah

HurremSultan
      Ayaktan nefret ederim 😂😂
      Kadın olarak kimseyi düşünmedim ama senden kopya çekeyim Rihanna güzel karı 😂
      Kocamı kimseyle paylaşmam kocamdan başkasıyla da olmam 😂😂

dnz23 geçmek yok kim size bu hakkı verdi zemci mi eş değişmeli mi çabuk söyle dkdkkdkdk

dnz23 sen öyle san 😂😂 çabuk cevap ver dkdkdk kocan yok senin öyle dusundkdksksm

Medusa kanka zenci derken bı ağzının suları aktı sanki mendil vereyim mi🤪😂

HurremSultan Eşinizin çorap fantazisi olmasini mi istersiniz yoksa kırbaç mi?

Çorap

HurremSultan İlişkide kimin vücudu daha çok aşk öpücüğü ile dolar?

Benim 😝

HurremSultan Eşinizin cinsel organını degistime şansınız olsa değişgirir miydiniz?

Hayır 😄

HurremSultan Eşinizin ayaklarınızı yalamasi öpmesi hoşunuza gider mi?

Hiç sevmem

HurremSultan Bir kadın ile birlikte olmak zorundasınız bu kadın kim olurdu?

Banu alkan diyeyim mideniz bayram etsin 😂😂😂 (şaka)

HurremSultan Eş degistirmeli sexi mi tercih edersiniz yoksa bir zenci ile saatlerce süren sex keyfini mi?

Saatlerce sürsün 😂😂

gizew alfaya bak zenci olsun benim olsun dememiş saatlerce sürsün demiş fena seni skskkzkdk